Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αστυνομικός Δ/ντής Ηλείας ο Γιώργος Σωτηρόπουλος – Νέες τοποθετήσεις και στην Αχαΐα

Published

on

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των τοποθετήσεων των Αστυνομικών Διευθυντών μετά και τις πρόσφατες κρίσεις στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας τοποθετείται ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Γεώργιος Σωτηρόπουλος, ο οποίος μάλιστα κατάγεται και από τον γειτονικό νομό.

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΙΡΚΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΧΑΪΑΣ

Επίσης, ο μέχρι σήμερα διοικητής της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, αστυνομικός διευθυντής Παντελής Τσίρκας τοποθετείται βοηθός του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, ταξίαρχου Θεόδωρου Τσάτσαρη.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΙΑ

Επίησς, αλλαγή σκυτάλης επέρχεται στη Διεύθυνση που εδρεύει στο Μεσολόγγι ενώ παραμένει ο ίδιος επικεφαλής στην Διεύθυνση που εδρεύει στο Αγρίνιο καθώς άλλωστε επαληθεύονται οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών.

Ειδικότερα ο Αποστόλης Καπνιάρης αναλαμβάνει νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας διαδεχόμενος τον Κωνσταντίνο Κακούση που μετά την προαγωγή του σε Ταξίαρχο μετακινήθηκε στην Πάτρα.
Ο Αγρινιώτης Αποστόλης Καπνιάρης διατέλεσε στο πρόσφατο παρελθόν διοικητής υπηρεσιών και της ΑΔ Ακαρνανίας.
Παράλληλα ο Δημήτρης Γαλαζούλας παραμένει στη θέση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας καθώς η μέχρι τώρα θητεία του έχει θετικό πρόσημο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement