Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αποκαλυπτική… «Latina»

Το Πατρινό Καρναβάλι «πηγή» έμπνευσης για τα νέα παιδιά- Ολοκαίνουριο ραπ τραγούδι από τον 15χρονο, Άγγελο Διαμαντόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Όταν το Πατρινό Καρναβάλι αποτελεί «πηγή» έμπνευσης για τα νέα παιδιά, τότε ο θεσμός έχει μέλλον! Ρυθμός, καρναβαλικά vibes και έξυπνοι στίχοι αποτυπώνουν μία δροσερή καρναβαλική ιστορία στο ραπ τραγούδι «Latina» που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο DiAngel4, το οποίο αν και μετρά λίγες ημέρες «παρουσίας» στο κανάλι του youtube καταγράφει ήδη χιλιάδες views. Ο 15χρονος, Άγγελος Διαμαντόπουλος, μαθητής της Α’ Λυκείου στο 8ο ΓΕΛ Πάτρας καταθέτει τη δική του καρναβαλική πρόταση μ’ ένα τραγούδι που αδιαμφισβήτητα θα αναδειχτεί σ’ ένα από τα hits της καρναβαλικής περιόδου. Ο Άγγελος λάτρης της ραπ μουσικής, έχει γράψει αμέτρητους στίχους, εξωτερικεύοντας τα συναισθήματα και την άποψή του για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, όμως η «Latina» είναι το πρώτο κομμάτι που μελοποιεί.

«Μου αρέσει η ραπ και χιπ χοπ μουσική. Έχω γράψει στίχους για περισσότερα από 100 κομμάτια, αλλά η Latina είναι το πρώτο που αποφάσισα να μελοποιήσω στο στούντιο. Οι στίχοι μου αφορούν όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας. Είναι ο δικός μου τρόπος έκφρασης, χωρίς να θέλω να γίνω τραγουδιστής, αφού στόχος μου είναι η Ιατρική. Απλά είναι ένα όμορφο χόμπι, μέσω του οποίου καταθέτω συναισθήματα κι άποψη για όσα συμβαίνουν γύρω μας», δήλωσε στη «Γ» ο Άγγελος.

Ειδικότερα για τη «Latina» ο 15χρονος δημιουργός είπε «αγαπώ το Πατρινό Καρναβάλι, στο οποίο συμμετέχω με τους γονείς μου από μικρή ηλικία. Όλη η πόλη αυτό τον καιρό κινείται σε καρναβαλικούς ρυθμούς. Έτσι αποφάσισα να γράψω ένα καρναβαλικό τραγούδι, μια καρναβαλική ιστορία που ‘ακουμπά’ τα παιδιά της ηλικίας μου κι όχι μόνο. Κέφι και καρναβαλικά vibes με στίχους στους οποίους παραφράζονται φράσεις και λέξεις που χρησιμοποιούμε με δόση χιούμορ».

Το τραγούδι μπορείτε να το ακούσετε στο youtube «Latina» DiAngel4 και στο Tic Toc.

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement