Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επανήλθε το μποτιλιάρισμα στην Ακρωτηρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το τεράστιο μποτιλιάρισμα στην οδό Ακρωτηρίου, κοντά στην πλατεία Παπανδρέου και στους φωτεινούς σηματοδότες της συμβολής της με την Ελευθερίου Βενιζέλου, έχει επανέλθει για τα καλά.

Μετά την αλλαγή του συγχρονισμού των φωτεινών σηματοδοτών, έχει επιστρέψει η γνωστή «εικόνα» του παρελθόντος με την «ουρά» στην Ακρωτηρίου και κυρίως στο ρεύμα προς το Γενικό Νοσοκομείο να είναι μεγάλη, ακόμη και σε ώρες μη κυκλοφοριακής αιχμής.
Στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος υποστηρίζουν ότι δεν έχει καμία αλλαγή στη σηματοδότηση και θεωρούν ότι παραμένει μονόδρομος η δημιουργία κόμβου στην περιοχή, που αποτελεί, ωστόσο, μια πολύπλοκη τεχνική διαδικασία και συνάμα κοστοβόρα.

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάει πίσω το Κιάτο- Αθήνα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μετατίθεται η επανεκκίνηση της διαδρομής του Προαστιακού, Κιάτο – Αθήνα που ήταν να ξεκινήσει προχθές. Ο Κώστας Γενηδούνιας, πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ μιλώντας χθες στο Mega ανέφερε πως θα πάει χρονικά πιο πίσω, καθώς δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα που αφορούσαν τη διέλευση από τις σήραγγες. «Εκεί πάμε παραπίσω γιατί υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα στις επικοινωνίες και στις διελεύσεις από τις σήραγγες», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ελλάδα 2023, προκλήσεις και προοπτικές»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Ελλάδα 2023: Προκλήσεις και Προοπτικές» θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής. Η κ. Μαστοράκου από το βήμα θα αναπτύξει τις θέσεις της για ένα ενδιαφέρον θέμα, που ξεφεύγει από τα όρια της Ιατρικής και αφορά το σύνολο της κοινωνίας.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η ομιλία στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η λογική λέει ότι ο πρωθυπουργός θα κλείσει τις αμιγώς προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες του, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αν ακολουθηθεί η παραδοσιακή «οδός», τότε θα κάνει ομιλία στη Θεσσαλονίκη στις 18 Μαΐου και θα ακολουθήσει η τελευταία ομιλία της προεκλογικής περιόδου, στις 19 Μαΐου, στην Αθήνα.  Πριν από αυτές τις δύο ομιλίες, αναμένεται να μιλήσει και στην Πάτρα. Εάν αυτό θα γίνει την τελευταία εβδομάδα των εκλογών ή και λίγο νωρίτερα, θα το δούμε…

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα