Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πρωινή έφοδος στην Εγλυκάδα-Έγιναν πέντε συλλήψεις, εκ των οποίων τέσσερις για ρευματοκλοπή και μία για παραβίαση κανόνων ευζωΐας στον καταυλισμό των Ρομά

Δημοσιεύθηκε

στις

Έφοδο… με το καλημέρα στον καταυλισμό των Ρομά στην Εγλυκάδα πραγματοποίησε χθες νωρίς το πρωί η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στον καταυλισμό και άρχισαν τους ελέγχους και προέβησαν σε πέντε συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκαν τέσσερις περιπτώσεις ρευματοκλοπής και μία για παραβίαση των κανόνων ευζωΐας καθώς διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου το είχε αφήσει μέσα στη βροχή και στο κρύο χωρίς να του παρέχει προστατευτικό κατάλυμα. Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο 3ο Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα.
Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση εντάσσεται στην προσπάθεια της Αστυνομίας για πάταξη της παραβατικότητας και για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι ζητούν περισσότερη αστυνόμευση για την αποφυγή έκνομων ενεργειών.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάει πίσω το Κιάτο- Αθήνα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μετατίθεται η επανεκκίνηση της διαδρομής του Προαστιακού, Κιάτο – Αθήνα που ήταν να ξεκινήσει προχθές. Ο Κώστας Γενηδούνιας, πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ μιλώντας χθες στο Mega ανέφερε πως θα πάει χρονικά πιο πίσω, καθώς δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα που αφορούσαν τη διέλευση από τις σήραγγες. «Εκεί πάμε παραπίσω γιατί υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα στις επικοινωνίες και στις διελεύσεις από τις σήραγγες», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ελλάδα 2023, προκλήσεις και προοπτικές»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Ελλάδα 2023: Προκλήσεις και Προοπτικές» θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής. Η κ. Μαστοράκου από το βήμα θα αναπτύξει τις θέσεις της για ένα ενδιαφέρον θέμα, που ξεφεύγει από τα όρια της Ιατρικής και αφορά το σύνολο της κοινωνίας.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η ομιλία στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η λογική λέει ότι ο πρωθυπουργός θα κλείσει τις αμιγώς προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες του, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αν ακολουθηθεί η παραδοσιακή «οδός», τότε θα κάνει ομιλία στη Θεσσαλονίκη στις 18 Μαΐου και θα ακολουθήσει η τελευταία ομιλία της προεκλογικής περιόδου, στις 19 Μαΐου, στην Αθήνα.  Πριν από αυτές τις δύο ομιλίες, αναμένεται να μιλήσει και στην Πάτρα. Εάν αυτό θα γίνει την τελευταία εβδομάδα των εκλογών ή και λίγο νωρίτερα, θα το δούμε…

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα