Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΠΟΛΟ Η ώρα των τελικών σε Άνδρες και Γυναίκες

Δημοσιεύθηκε

στις

Σπουδαία μέρα σήμερα για την ελληνική υδατοσφαίριση αφού στην Πάτρα και στο κολυμβητήριο Αντώνης Πεπανός θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί του κυπέλλου ανδρών και γυναικών.

Το παιχνίδι των αντρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (19.00), εάν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά, δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό γιατί η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αισθητά μεγάλη υπέρ των «ερυθρολεύκων».
Toν τελικό ορίσθηκαν να σφυρίξουν Πατρινός Ανδρέας Μοίραλης και ο διεθνής Νίκος Μπουδραμής . Παρατηρητές διαιτησίας θα είναι οι Πατρινοί Νίκος Βασιλείου και Μιχάλης Κουρέτας .
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Αντίθετα ερωτηματικά τίθενται αναφορικά με τον τελικό των γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης (17.00). Το ερωτηματικό καλούνται να θέσουν η Κική Λιόση, προπονήτρια της Βουλιαγμένης και τα κορίτσια της.

Μπορεί να αμφισβητηθούν τα πρωτεία από τον Ολυμπιακό; Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια, κατακτώντας όλους τους τίτλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μπορεί η Βουλιαγμένη να τα καταφέρει σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, όπως είναι το σημερινό; Η αλήθεια είναι ότι η Βουλιαγμένη έχει δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο φέτος απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι διαφορές στο σκορ ήταν μικρές.
Στις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις κυπέλλου γυναικών ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τέσσερα τρόπαια και η Βουλιαγμένη ένα.
Τον τελικό θα σφυρίξουν οι: Κουρτίδης και Δασκαλοπούλου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement