Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Προβλήματα από την “Μπάρμπαρα” και στην Αχαΐα-Που διεκόπη η κυκλοφορία-Εγκλωβίστηκαν Ι.Χ και λεωφορείο κοντά στην Τσιβλού

Δημοσιεύθηκε

στις

Νεότερη ενημέρωση: Ένα Ι.Χ και ένα λεωφορείο με 50 επιβάτες από τον Πειραιά, είχαν εγκλωβιστεί από την κακοκαιρία, κοντά στην λίμνη Τσιβλού. Με την παρέμβαση της Πολιτικής Προστασίας, και με τη συνδρομή ειδικού μηχανήματος ρυμουλκήθηκαν και η περιπέτεια όλων έλαβε τέλος

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν στα ορεινά της Αχαΐας το κύμα κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα”, καθώς οι ισχυρές χιονοπτώσεις προκαλούν ακόμη και κλείσιμο δρόμων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Αστυνομίας (ωρα 10.30πμ):
Κλειστό είναι το οδικό δίκτυο από Δημοτικό  Διαμέρισμα Περιστέρας Ακράτας Δήμου Αιγιαλείας έως χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

Ενώ προς το παρόν η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επ. Ο. Αιγίου – Παρασκευής στο 14 χ/θ, γίνεται με δυσχέρεια λόγω κατολίσθησης χωμάτων στο ρεύμα πορείας προς Αίγιο.

Εξάλλου:

Διακοπή κυκλοφορίας:  Επ. Οδ. Καλλιθέας – Προυσού, στο 7ο χλμ, συνέπεια κατολίσθησης. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς. (Αγρίνιο – Καρπενήσι – Προυσός)

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: Επ. Οδ. Καλλιθέας -Προυσού από το 14ο χιλιόμετρο, θέση Αγία Παρασκευή έως Θέση Αραποκέφαλα, όρια Νομών Αιτ/νίας και Ευρυτανίας. Δ.Α. ΑΧΑΪΑΣ

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

1. Επ. Ο. Καλαβρύτων –Χιονοδρομικού Κέντρου, από το 8ο έως το 15ο χλμ.

2. Επ. Ο. Πούντας – Καλαβρύτων στη χ/θ 8,200,

3. Ε.Ο. Καλάβρυτων – Διακοπτού (μέσω Ι.Μ.Μ. Σπηλαίου).

4. Ε.Ο. Καλαβρύτων – Χιον. Κέντρου.

5. Ε.Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Λουσων).

6. Ε.Ο. Καλαβρύτων – Πατρών (Μέσω Χαλανδρίτσας).

7. Ε.Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω πριολιθου).

8. Ε.Ο. Καλαβρύτων – Αιγίου (μέσω πτερης).

9. Επ. Ο. Ελαιώνα – Καλαβρύτων (μέσω Μαμούσιας, Δουμενών, Ζαχλωρούς)

Ρίο – Αντίρριο

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου, λειτουργεί οριακά καθώς στην περιοχή πνέουν σφοδροί άνεμοι και είναι πολύ πιθανό να σταματήσουν τα δρομολόγια.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement