Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ειδικό στοίχημα από την Τούμπα, δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ στο Περιστέρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας κι έχουμε επιλέξει ένα ειδικό στοίχημα από την Τούμπα. Νωρίτερα, η πρωτοπόρος ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, σε ένα ματς όπου το εύρος των γκολ καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα.

Όλες οι αδειοδοτημενες στοιχηματικες εταιριες στην Ελλάδα

  1. Ατρόμητος – ΑΕΚ (17:30)

Η ΑΕΚ βρίσκεται για πρώτη φορά στην κορυφή, μετά την εντός έδρας νίκη της επί του Άρη με 3-0 και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα με 1-0 στην Τρίπολη. Ο Ατρόμητος προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στη Σούπερ Λιγκ και απέχει τέσσερις βαθμούς από την 6η θέση και τα πλέι-οφ. Η «Ένωση» έχει 7 σερί νίκες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά οι Περιστεριώτες στην έδρα τους έχουν κόψει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

➥ Αμφίρροπο ματς στο Περιστέρι, ποντάρισμα στο εύρος τερμάτων και τα 2-3 G σε απόδοση 1.98.

  1. ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (20:30)

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι ισόβαθμοι στην 3η θέση της Σούπερ Λιγκ, στο -5 από την κορυφή ύστερα από 20 αγωνιστικές. Το ματς στην Τούμπα έχει… αρχίσει νωρίτερα λόγω των διαδοχικών ανακοινώσεων από τους δύο συλλόγους, μετά την αντίδραση στον ορισμό του Σλοβάκου διαιτητή Κρούζλιακ. Το ματς αναμένεται με ένταση και προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ προσφέρεται αουτσάιντερ για να δεχθεί τις περισσότερες κίτρινες κάρτες. Οι Θεσσαλονικείς παίζουν στην έδρα τους και λογικά θα είναι επιθετικοί στα μαρκαρίσματα.

➥ Ποντάρουμε στο να δεχθεί περισσότερες κίτρινες κάρτες ο ΠΑΟΚ σε απόδοση 2.80.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+


Ροή ειδήσεων

Advertisement