Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Επαφές με ανθρώπους για την διαχείριση

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Οι εξελίξεις τρέχουν στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής και αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο επικεφαλής της ΠΑΕ Πέτρος Σταθάκης είναι πολύ απογοητευμένος από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών.

Να θυμίσουμε ότι αυτό που τον ενόχλησε πολύ είναι ότι καθώς επέστρεφε στην Πάτρα ενημερώθηκε ότι οι παίκτες δεν θέλουν να κάνουν προπόνηση με τον ίδιο να αναφέρει καλά κάνουν και σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στο γήπεδο για να μιλήσουν. Καθόδων προς την Πάτρα όμως ενημερώθηκε για την ανακοίνωση κάτι που τον θύμωσε- απογοήτευσε και πλέον δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει με στραβωμένα τα χέρια.

Αρχικά σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ και έρευνα που έγινε πολλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν διαβάσει την ανακοίνωση ούτε καν την έχουν υπογράψει γι’ αυτό και «ξηλώθηκαν» οι αρχηγοί.

Με τους ίδιους κύκλους ο Σταθάκης πλέον αναζητά ανθρώπους έτσι ώστε να τρέχουν την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και σήμερα έχει ραντεβού με δύο διαφορετικά πρόσωπο για να προχωρήσουν σε συζητήσεις.

Ο Πέτρος Σταθάκης πλέον δεν θα έχει καμία επαφή με τους παίκτες αλλά ούτε με την Πάτρα καθώς θα παραμείνει στην Αθήνα. Δεν αποχωρεί από την ΠΑΕ και αυτό θα γίνει μόνο και εφόσον βρεθεί κάποιος επενδυτής.

Όσο αφορά για τις Κ ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε 11 ποδοσφαιριστές των υποδομών να αλλαχτούν τα δελτία τους απο ερασιτέχνες σε επαγγελματίες και να αγωνιστούν όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement