Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (6/2)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Κριός

Οι προσωπικές σου υποθέσεις και κυρίως κάποια ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα, μιας και η Αφροδίτη θα πρωταγωνιστεί στα αστρολογικά δρώμενα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 8/2 αποτελεί μία πολύ καλή συγκυρία για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη που συνεχίζει το ταξίδι του σε ένα πολύ καλό ζώδιο για εκείνον -τους Ιχθύς- θα κρατήσει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, φέρνοντας τις προσωπικές σου υποθέσεις σε προτεραιότητα. Στις 8/2 θα συναντηθεί μέσω μιας αρμονικής όψης με τον Ουρανό και φαίνεται πως θα αλλάξει προς το καλύτερο κάποια δεδομένα στην προσωπική σου ζωή!

 

Δίδυμοι

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αισιοδοξία η οποία θα κάνει ακόμα πιο έντονα την εμφάνισή της, όσο πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο! Από τη νέα του θέση ο Ερμής θα αλλάξει τη διάθεσή σου προς το καλύτερο, θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις πράγματα, να αξιοποιήσεις κάθε ημέρα αυτής της εβδομάδας. Ίσως να μπορέσεις να οργανώσεις ένα ταξιδάκι!

 

Καρκίνος

Θα αναζητήσεις ευκαιρίες να αλλάξεις παραστάσεις, να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να βάλεις στην καθημερινότητά σου έστω και μία δραστηριότητα η οποία δεν θα ανήκει στις συνηθισμένες σου! Το εξάγωνο της Αφροδίτης στις 8/2 και θα δημιουργήσει μία εσωτερική «ανησυχία», η οποία όμως θα είναι δημιουργική.

 

Λέων

Θα δώσεις την προσοχή σου σε ζητήματα τα οποία αφορούν κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να μην σου μείνει χρόνος για οτιδήποτε άλλο! Το εξάγωνο της Αφροδίτης θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 8/2 και θα φέρει αλλαγές με θετικό πρόσημο, σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά αλλά και τον οικονομικό τομέα.

 

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές για εσένα καθώς στις 8/2 η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα συναντήσει μέσω μιας ευνοϊκής όψης τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για να διευθετηθεί ένα προσωπικό σου ζήτημα κυρίως αν αυτό σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα.

 

Ζυγός

Σήμερα, προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

 

Σκορπιός

Σήμερα, η μέρα είναι πολύ έντονη για εσένα και το δημιουργικό σου πνεύμα δεν έχει όρια, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε κινήσεις που δεν έχουν λογική και ρεαλιστική υπόσταση. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει απογοήτευση και να μην ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα. Έχε το νου σου!

 

Τοξότης

Η Κυριακή θα σε βάλει σε διαδικασίες να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα, που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο που είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

 

Αιγόκερως

Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν.

 

Υδροχόος

Η μέρα θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα, που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυσή τους. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί δούλεψε και περισσότερο, για να τα φέρεις εις πέρας. Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου.

 

Ιχθύες

Μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα. Θα υπάρξουν μικροεμπόδια στην έμβαση των υποθέσεών σου, που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος. Να θυμάσαι ότι ο έρωτας έχει ανάγκη από φαντασία για να κρατηθεί ζωντανός


Ροή ειδήσεων

Advertisement