Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Που απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων ελέω κακοκαιρίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνονται οι παρακάτω αποφάσεις Διευθύνσεων Αστυνομίας για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ειδικότερα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων αποφασίζεται:

Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας:

1. Η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη διαδημοτική οδό που συνδέει το Δ.Δ. Περιστέρας Ακράτας Δήμου Αιγιαλείας με το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

2. Η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων και των λεωφορείων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, στο κάτωθι οδικό δίκτυο:

α) στην Ε.Ο. Ακράτας-Ζαρούχλας από το ύψος της Τ.Κ.Πύργου και
άνω

β) στην Ε.Ο.Αιγείρας-Περιθωρίου από την 13η χ/θ και άνω

γ) στην Ε.Ο.Αιγείρας-Συνεβορού από την 9η χ/θ και άνω

3. Η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων, στο κάτωθι οδικό δίκτυο:
α) στην Ε.Ο. Ακράτας-Ζαρούχλας από το ύψος της Τ.Κ.Πύργου και άνω

β)στην Ε.Ο.Αιγείρας-Περιθωρίου από την 13η χ/θ και άνω

γ)στην Ε.Ο.Αιγείρας-Συνεβορού από την 9η χ/θ και άνω

*εξαιρουμένων των φορτηγών που μεταφέρουν αλάτι, των οχημάτων οδικής βοήθειας και των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

4. Η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων που κινούνται:
– Στην Επ. Οδό Καλαβρύτων – Διακοπτού (μέσω Ι.Μ.Μ. Σπηλαίου)
– Στην Επ. Οδό Καλαβρύτων – Πατρών, μέσω Χαλανδρίτσας
– Στην Επ. Οδό Καλαβρύτων – Αιγίου, μέσω Πτέρης
– Στην Επ. Οδό Καλαβρύτων – Κλειτορίας, μέσω Πριόλιθου
– Στην Επ. Οδό Καλαβρύτων – Κλειτορίας, μέσω Λουσών
– Στην Επ. Οδό Καλαβρύτων – Χιονοδρομικού Κέντρου
εξαιρουμένων των οχημάτων οδικής βοήθειας, των φορτηγών που μεταφέρουν αλάτι και των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης καθώς, όταν και όπου αυτό απαιτείται, κατά την κρίση του Διοικητή του Α.Τ. Καλαβρύτων και την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων και των λεωφορείων που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, στο ανωτέρω οδικό δίκτυο, όταν και όπου αυτό απαιτείται, κατά την κρίση του Διοικητή του Α.Τ. Καλαβρύτων.

Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται τακτικά για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή τους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον χρειαστεί να μετακινηθούν και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάει πίσω το Κιάτο- Αθήνα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μετατίθεται η επανεκκίνηση της διαδρομής του Προαστιακού, Κιάτο – Αθήνα που ήταν να ξεκινήσει προχθές. Ο Κώστας Γενηδούνιας, πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ μιλώντας χθες στο Mega ανέφερε πως θα πάει χρονικά πιο πίσω, καθώς δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα που αφορούσαν τη διέλευση από τις σήραγγες. «Εκεί πάμε παραπίσω γιατί υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα στις επικοινωνίες και στις διελεύσεις από τις σήραγγες», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ελλάδα 2023, προκλήσεις και προοπτικές»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Ελλάδα 2023: Προκλήσεις και Προοπτικές» θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, στην αίθουσα της Διακιδείου Σχολής. Η κ. Μαστοράκου από το βήμα θα αναπτύξει τις θέσεις της για ένα ενδιαφέρον θέμα, που ξεφεύγει από τα όρια της Ιατρικής και αφορά το σύνολο της κοινωνίας.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η ομιλία στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η λογική λέει ότι ο πρωθυπουργός θα κλείσει τις αμιγώς προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες του, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Αν ακολουθηθεί η παραδοσιακή «οδός», τότε θα κάνει ομιλία στη Θεσσαλονίκη στις 18 Μαΐου και θα ακολουθήσει η τελευταία ομιλία της προεκλογικής περιόδου, στις 19 Μαΐου, στην Αθήνα.  Πριν από αυτές τις δύο ομιλίες, αναμένεται να μιλήσει και στην Πάτρα. Εάν αυτό θα γίνει την τελευταία εβδομάδα των εκλογών ή και λίγο νωρίτερα, θα το δούμε…

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα