Παναχαϊκή
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Υποχωρεί αλλά δεν φεύγει (Ολο το ρεπορτάζ)
Δημοσιεύθηκε
2 μήνες πρνστις

Ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης ήρθε σε επαφή με δύο ανθρώπους για να αναλάβουν την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος
Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής τρέχουν και μάλιστα με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο επικεφαλής της ΠΑΕ Πέτρος Σταθάκης είναι πολύ απογοητευμένος από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών.
Η συνέχεια στο στρατόπεδο της ομάδας αναμένεται να είναι σίγουρα δύσκολη με τον Σταθάκη να μην υποχωρεί σε ό,τι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές.
Ο Σταθάκης είναι πικραμένος και μάλιστα πολύ σε σημείο που δεν θέλει καν να πατήσει ξανά το πόδι του στην Πάτρα.
Να θυμίσουμε ότι αυτό που τον ενόχλησε πολύ είναι η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές. Ο ίδιος ανέφερε ότι καθώς επέστρεφε στην Πάτρα ενημερώθηκε ότι οι παίκτες δεν θέλουν να κάνουν προπόνηση και άμεσα συμφώνησε ότι σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στο γήπεδο για να μιλήσουν. Καθοδόν προς την Πάτρα όμως ενημερώθηκε για την ανακοίνωση, κάτι που τον θύμωσε-απογοήτευσε και πλέον δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.
Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ και έρευνα που έγινε πολλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν διαβάσει την ανακοίνωση ούτε καν την έχουν υπογράψει γι’ αυτό και «ξηλώθηκαν» οι αρχηγοί.
Εδώ να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ μας οι παίκτες της Παναχαϊκής γνώριζαν όλοι την ανακοίνωση και ό,τι ακριβώς αναφέρει.
Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους της ΠΑΕ ο Σταθάκης πλέον αναζητά ανθρώπους για να τρέχουν τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και χθες είχε ραντεβού με δύο διαφορετικά πρόσωπα για να προχωρήσουν τις συζητήσεις.
Ο Πέτρος Σταθάκης πλέον δεν θα έχει καμία επαφή με τους παίκτες αλλά ούτε με την Πάτρα καθώς θα παραμείνει στην Αθήνα. Δεν αποχωρεί από την ΠΑΕ και αυτό θα γίνει μόνο και εφόσον βρεθεί κάποιος επενδυτής.
Όσο αφορά στις Κ ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να αλλάξουν τα δελτία 11 ποδοσφαιριστών των υποδομών από ερασιτέχνες σε επαγγελματίες και να αγωνιστούν όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ
Στην χθεσινή προπόνηση βρέθηκαν οι κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές αλλά κανείς δεν έκανε προπόνηση παραμένοντας πιστοί στην αρχική τους θέση.
Ωστόσο χθες βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς και οι παίκτες της Κ19, οι οποίοι μαζί με τα δύο νέα αποκτήματα Ζούκα και Αντωνιάδη πραγματοποίησαν την προπόνησή τους υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου.
Η «Γ» σας παραθέτει τα ονόματα που δηλώθηκαν από τον Χάρη Ράντο έτσι ώστε να μετατραπούν τα δελτία τους σε εκπαιδευόμενους ποδοσφαιριστές και όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα να μπορούν να γίνουν επαγγελματίες και να χρησιμοποιηθούν από τον Σούλη Παπαδόπουλο.
Αυτοί είναι οι: Τσιρίνης, Γερολυμάτος, Σταυρόπουλος, Κατσαΐτης, Παπαηλιού, Ντούνης, Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης, Σταθόπουλος, Βατής, Διαμαντόπουλος, Ξένος και Τασόπουλος.
Τι θα γίνει τώρα με το τμήμα υποδομών αν η Παναχαϊκή αγωνίζεται στην Super League 2 με τους παίκτες της Κ19; Αυτό που μπορεί να κάνει η ΠΑΕ είναι να ζητήσει να παίζει η Κ19 Παρασκευή ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα. Δηλαδή να έχει δύο ημέρες διαφορά από τον ορισμένο αγώνα της ΠΑΕ Παναχαϊκής προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Ένιωσε θιγμένος και παραιτήθηκε
Το gnomip.gr αποκάλυψε χθες το μεσημέρι την παραίτηση του Χάρη Ράντου από τα τμήματα της υποδομής κάτι που επιβεβαίωσε στην συνέχεια το γραφείο τύπου της ΠΑΕ.
Ο Χάρης Ράντος με πληροφορίες της «Γ» αισθάνθηκε προσβεβλημένος από τον τρόπο που του είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.
Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Στο ρεπορτάζ της Δευτέρας αναφέραμε ότι τα τμήματα υποδομών δεν έχουν δικό τους γήπεδο και περιπλανώνται από εδώ και κει χωρίς να μπορούν να κάνουν μια προπόνηση όπως αρμόζει σε ένα ιστορικό σωματείο. Ο Χάρης Ράντος λοιπόν είχε ενημερωθεί ότι θα κάνει χθες προπόνηση στην Κ19 στο μισό γήπεδο της Αγυιάς. Μόλις έστηνε τους κώνους για να ξεκινήσει την προπόνηση ο Σούλης Παπαδόπουλος του είπε να πάρει τους υπόλοιπους κοκκινόμαυρους (πλην αυτών που θα ενταχθούν στην ΠΑΕ) και να τους πάει στο γυμναστήριο. Ο Ράντος τον ενημέρωσε ότι «εγώ έχω εντολή να κάνω προπόνηση στο μισό γήπεδο» με τον Σούλη Παπαδόπουλο να του απαντάει ότι «εγώ δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση». Ο Ράντος αισθάνθηκε λοιπόν προσβεβλημένος και έθεσε την παραίτησή του στον υπεύθυνο των υποδομών Άρη Ρούσο ο οποίος επικοινώνησε με τον Πέτρο Σταθάκη κάνοντας την παραίτησή του δεκτή.
Όπως αντιλαμβάνεστε η παραίτηση δεν έχει να κάνει με την μεγάλη ομάδα δηλαδή με το οικονομικό κομμάτι καθώς ο Ράντος έχει πάρει όλα του τα λεφτά από τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Άρη Ρούσο.
Ανέλαβε δίδυμο τα τμήματα υποδομών
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά την αποκάλυψη του gnomip.gr για την παραίτηση του Χάρη Ράντου άμεσα βρήκε τον αντικαταστάτη του και προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι αποδέχεται την παραίτηση του μέχρι σήμερα προπονητή της Κ19, Ράντου Χάρη.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η παραίτησή του είναι ανεξάρτητη από το θέμα της 1ης ομάδας καθώς είναι οικονομικά τακτοποιημένος.
Μας λυπεί ιδιαιτέρως η χρονική στιγμή που διάλεξε να ανακοινώσει την παραίτησή του, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο.
Του ευχόμαστε προσωπικά και επαγγελματικά καλή συνέχεια.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι από σήμερα (Δευτέρα 06/02) προπονητές της Κ19 θα είναι οι Κωνσταντινίδης Κώστας και Παρασκευόπουλος Μάκης.
Ευχόμαστε στο νέο δίδυμο προπονητών, καλή αρχή και τους ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν σε αυτή την δύσκολη στιγμή!».
Έντονο το κοκκινόμαυρο χρώμα στην κοπή πίτας
Σε μια υπέροχη βραδιά με έντονο το κοκκινόμαυρο χρώμα πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή βασιλόπιτας στην αίθουσα vip του γηπέδου της Παναχαϊκής, παρουσία πολλών παλαιμάχων, αλλά και της νέας γενιάς. Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν τόσο ο Χρήστος Μικές, όσο και ο Απόστολος Βεντουρής.
Από την άλλη το «παρών» έδωσαν τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, όσο και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος.
Ο πρόεδρος του συλλόγου παλαίμαχων της Παναχαϊκής, Δημήτρης Αργυρόπουλος ανέφερε πως είναι ιδιαίτερη τιμή που άπαντες παρευρίσκονται στην εκδήλωση. Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους, οι Γωγώ Καραλή (δημοσιογράφος εκπρόσωπος του «Ασύλου Ανιάτων»), Γιάννης Καρβέλης, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ολυμπιακού και προπονητής Βασίλης Παπαχρήστου.
Παρέμβαση της Κ. Σολωμού για την ανάπλαση του γηπέδου της Παναχαϊκής
Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής για το θέμα της ανάπλασης του γηπέδου στην Αγυιά συναντήθηκε προσφάτως η καθηγήτρια Ιατρικής, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας και υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Σολωμού. Λίγο μετά τη συνάντηση η κ. Σολωμού δήλωσε:
«Με μεγάλη μου χαρά συνομίλησα με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, της ομάδας της πόλης μας και της καρδιάς μας. Θα είμαι αρωγός στην προσπάθειά τους για την ανάπλαση του ιστορικού γηπέδου στην περιοχή της Αγυιάς, εκεί που χτυπά η καρδιά της Παναχαϊκής. Με την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για οικοδομικές εργασίες και εγκαταστάσεις, ανοίγει ο δρόμος για νέες και σύγχρονες παρεμβάσεις. Θα επιχειρήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλω τα μέγιστα έως την τελική διαδικασία της έγκρισης του σχετικού κονδυλίου της ανάπλασης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Παράλληλα, οι άνθρωποι της Διοίκησης που με το μεράκι και την αγάπη τους για την Παναχαϊκή προσπαθούν να βελτιώσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ανέφεραν ότι επιδιώκουν να πραγματοποιηθεί το πρώτο βήμα των διαδικασιών ανάπλασης μέσα στο 2023. Θα είμαι δίπλα τους».
Σχετικά θέματα
-
Η Παναχαϊκή απώλεσε βαθμούς στην έδρα της από τα Χανιά
-
Στην Αγυιά ο Τζέιμς Σταμόπουλος
-
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μίλησαν με Σταθάκη οι οργανωμένοι
-
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Έφαγε πόρτα!»
-
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Από το κακό στο χειρότερο
-
Η Super League 2 αποφασίζει αν συνεχίσει ή όχι το πρωτάθλημα (Ολο το ρεπορτάζ της Παναχαϊκής)
Παναχαϊκή
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ: Επιστροφή στην δράση η U19 της Super League 2
Δημοσιεύθηκε
2 ώρες πρνστις
29 Μαρτίου 2023 18:48
Επιτέλους θα υπάρξει αγωνιστική δράση και στις υποδομές της Super League 2 με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στους αγωνιστικούς χώρους μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η Ομάδα της U19 της Παναχαϊκής θα πραγματοποιήσει το ρεπό της μαζί με τον ΠΑΟ Ρουφ και την Επικσοπή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των μικρών:
ΣΑΒΒΑΤΟ (1/4)
Καλαμάτα-Κηφισιά (13:30)
Απόλλων Σμύρνης-ΟΦ Ιεράπετρας (12:00)
Αιγάλεω-Athens Kallithea FC (15:00)
Χανιά-Ηρόδοτος (13:00)
ΚΥΡΙΑΚΗ (2/4)
Ηλιούπολη-Προοδευτική (15:30)
ΡΕΠΟ: Επισκοπή, ΠΑΟ Ρουφ, Παναχαϊκή
Παναχαϊκή
Η Παναχαϊκή απώλεσε βαθμούς στην έδρα της από τα Χανιά
Δημοσιεύθηκε
2 ημέρες πρνστις
27 Μαρτίου 2023 10:49
«Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό» και το αντίστροφο και η Παναχαϊκή έχασε την ευκαιρία να… αναρριχηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς ήρθε χθες ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με τα Χανιά για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.
Όχι φυσικά ότι η Παναχαϊκή κι η αντίπαλός της έπαιξαν τη μεγάλη μπάλα, αλλά φάνηκε ότι τους… βόλευε το αποτέλεσμα, όπως εξελίχτηκε ο αγώνας κι αν ο Κωνσνταντακόπουλος δεν έπαιρνε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενδεχομένως η κοκκινόμαυρη ομάδα να είχε πάρει τους δύο βαθμούς που άφησε.
Το ίδιο δε συνέβη και στα Χανιά, τα οποία είχαν την υπεροχή, κυρίως μετά τη μια ώρα αγώνα απώλεσαν ευκαιρίες, αλλά στο τέλος έφυγαν με τον ένα βαθμό στο σακούλι τους!
Η Παναχαϊκή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και στο 7ο λεπτό είχε την ευκαιρία να σκοράρει πρώτη, όταν ο Μπουρλάκης ανατράπηκε από τον Σερβιλάκη ο ρέφερι Αλαμπέης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών και τα χειροκροτήματα έλαβε ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας Καλογεράκης, που «ψάρεψε» τον Μυτίδη δύο φορές, αφού ούτε στην επαναφορά σκόραρε ο επιθετικός της Παναχαϊκής. Στη συνέχεια οι Χανιώτες θέλησαν να κάνουν τη ζημιά και στο 23ο λεπτό, φώναξαν «αχ» από τον πάγκο τους, καθώς είδαν τον Κόλα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 41ο λεπτό το ψιλοκρεμαστό σουτ του Μανουσάκη πέρασε εκτός εστίας.
Στην επανάληψη η Παναχαϊκή θέλησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο εκ νέου δυνατά, τα Χανιά έφεραν αντίσταση, ήρθε η αποβολή του Κωνσταντακόπουλου από τον διαιτητή της συνάντησης Αλαμπέη, άλλαξαν οι ισορροπίες, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από το «καβούκι» τους, προσπάθησαν να απειλήσουν (58΄Μανουσάκης), αλλά ευτυχώς η Παναχαϊκή είχε κάτω από τα γκολπόστ τον Θεοδωράκη, που όταν χρειάστηκε έσωσε την ομάδα του από βέβαιο γκολ. Μετά τη φάση αυτή δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων, είχαν συμβιβαστεί οι δύο ομάδες με το «Χ», που τελικά ήρθε…
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ, Τριμμάτης (63΄Στεργίδης), Τσακμάκης, Λαρέα, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (85΄Π. Καρακλάιτς), Λινάρδος (85΄Χαντί), Αλεξόπουλος, Μυτίδης (56΄Ν. Καρακλάιτς), Τσιάρας.
ΧΑΝΙΑ (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Καλογεράκης, Μπάτζιος, Σαρρής (89΄Σέχου), Σερβιλάκης, Κατσούρι (79΄Μαρτσάκης), Μπουτσάκης (70΄ Ναζίιμ), Λεμονής, Μπουρσέλης (79΄Ιατρούδης), Μανουσάκης, Κόλα (70΄Κοκκίνης), Μάναλης.
Εκδικάζεται σήμερα για το -9
Σήμερα θα εκδικαστεί η απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την αφαίρεση των βαθμών και επίσημα από τον βαθμολογικό πίνακα της Παναχαϊκής. Η ΠΑΕ έχει ήδη αποπληρώσει τις δύο από τις πέντε πρώτες προσφυγές και αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να αποπληρώσει και τις υπόλοιπες τρεις. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα το διαιτητικό δικαστήριο θα επιβάλει την ποινή των 9 βαθμών και αν μέχρι την Παρασκευή που είναι η καταλυτική ημερομηνία έχει τακτοποιήσει και τις υπόλοιπες τρεις τότε θα επιστραφούν.
Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Αρνούμαστε να χάσουμε»
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει.
Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήταν το δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 60 μέρες και γνωρίζαμε ότι δε θα έχουμε ρυθμό. Γνωρίζαμε τα προβλήματα της αντίπαλης ομάδας γι’ αυτό επιλέξαμε να παίξουμε με τον τρόπο που παίξαμε. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, κερδίσαμε το πέναλτι και δυστυχώς χάθηκε. Ήμασταν γενικά καλοί, ξέραμε ότι τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο θα ήταν πιο δύσκολα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που δεν έχασαν αυτό παιχνίδι. Αυτή η ομάδα κερδίζει συνέχεια γιατί αρνείται να χάσει. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα με έναν παίκτη λιγότερο δύσκολα θα κράταγε σήμερα (σ.σ. χθες) το μηδέν. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων».
Τίμησαν τη μνήμη του Μασούρα οι οργανωμένοι
Την μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της Παναχαϊκής Γιώργου Μασούρα τίμησαν οι οργανωμένοι οπαδοί στο εντός έδρας ματς με τα Χανιά.
Οι φίλαθλοι είχαν τοποθετήσει μπροστά στη σκεπαστή ένα μακρόστενο μαύρο πανί σε ένδειξη πένθους και για ένα τέταρτο κανένας από τους οργανωμένους δεν φώναξε συνθήματα. Μετά το πέρας αυτού οι φίλαθλοι ξεκίνησαν τα συνθήματα στηρίζοντας την προσπάθεια των κοκκινόμαυρων.
MVP
Ο Χρήστος Θεοδωράκης είναι αυτός που κλέβει την στήλη του mvp καθώς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.
Ο έμπειρος κίπερ της Παναχαϊκής ήταν σταθερότατος και όποτε χρειάστηκε να επέμβει κράτησε το μηδέν και έχει μεγάλο μερίδιο στο να καταφέρει η κοκκινόμαυρη ομάδα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
16η αγωνιστική
Προοδευτική – ΠΑΟ Ρουφ……….2-1
ΟΦ Ιεράπετρας – Αιγάλεω……….0-0
ΑΕΚ Β – Απόλλων Σμύρνης………0-2
Ηρόδοτος – Καλαμάτα……………..1-2
Παναχαϊκή – ΠΑΕ Χανιά………….0-0
ΠΑΕ Κηφισιά – Ηλιούπολη…..(Σήμερα)
Ολυμπιακός Β – ΠΑΕ Επισκοπή…(αναβλήθηκε)
Ρεπό: Καλλιθέα.
ΕΠΟΜΕΝΗ
17η αγωνιστική (1/4)
Καλλιθέα – Προοδευτική
ΠΑΟ Ρουφ – ΟΦ Ιεράπετρας
Αιγάλεω – ΠΑΕ Κηφισιά
Ηλιούπολη – ΑΕΚ Β
Απόλλων Σμύρνης – Ηρόδοτος
Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β
ΠΑΕ Επισκοπή – Παναχαϊκή
Ρεπό: ΠΑΕ Χανιά.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓ. Ν-Ι-Η ΓΚ Β
Κηφισιά 14 12-1-1 34-5 37
Απόλλων Σμύρνης 15 10-4-1 21-8 34
Καλλιθέα 14 10-3-1 26-9 33
Παναχαϊκή 15 9-4-2 18-8 31
ΟΦ Ιεράπετρας 15 8-4-3 22-10 28
Καλαμάτα 15 6-5-4 16-9 23
ΠΑΕ Χανιά 15 6-4-5 13-9 22
Ηλιούπολη 14 5-5-4 14-13 20
ΑΟ Αιγάλεω 15 4-8-3 11-10 20
Προοδευτική 15 4-2-9 8-22 14
ΑΕΚ Β 15 2-4-9 10-20 10
ΑΟ Επισκοπής 14 2-2-10 4-24 8
Ολυμπιακός Β 14 5-2-7 13-16 7
Ηρόδοτος 15 1-2-12 4-24 5
ΠΑΟ Ρουφ 15 1-0-14 11-38 3

Στην Πάτρα και στην Αγυιά βρέθηκε ο πρώην κοκκινόμαυρος άσος της Παναχαϊκής και νυν της Αναγέννησης Καρδίτσας, Τζέιμς Σταμόπουλος, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση της πρώην ομάδας του με τα Χανιά.
Η Αναγέννηση είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική και ο Τζέιμς φυσικά βρέθηκε στην Πάτρα και στο πλευρό της αγαπημένης του σύζυγο, Μαρία Αποστολοπούλου που σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί.
Το αθλητικό τμήμα του gnomip.gr εύχεται στον Τζειμς και την Μαρία με το καλό να υποδεχθούν το νέο μέλος στην οικογένειά τους.
Ροή ειδήσεων
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Τα βρήκαν ΟΣΕ-Hellenic Train: Ξεκινούν οι εμπορευματικές αμαξοστοιχίες Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Με 63 εκατ. ευρώ χρηματοδοτούνται 1.689 Νέοι Γεωργοί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω του ΠΑΑ 2014-2020
Ο Δημήτρης Αντωνακόπουλος υποψήφιος στην Αχαΐα
Εθιμοτυπική συνάντηση Μητσοτάκη με τον νέο πρέσβη της Τουρκίας
Τρομοκρατικό δίκτυο: Η πρεσβεία του Ιράν αρνείται κάθε εμπλοκή με τους Πακιστανούς
Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με άνοδο 0,70%
Χατζηδάκης: Να «τρέξουν» άμεσα οι αιτήσεις για παραγραφή μη βεβαιωμένων οφειλών πέραν της δεκαετίας
Πρόκριση ψυχολογίας o ΑΠΣ Πάτραι
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ: Επιστροφή στην δράση η U19 της Super League 2
SUPER LEAGUE2: Έσπασε την κατάρα… η ΑΕΚ Β
Αυτή την εβδομάδα
-
Πάτρα - Δ. Ελλάδα5 ημέρες πρν
ΠΑΤΡΑ: Πατέρας γιατρών ο άνδρας που έπεσε στο κενό στην Αγυιά
-
Πάτρα - Δ. Ελλάδα2 ημέρες πρν
ΠΑΤΡΑ: Ιδού πως κατάντησαν την Mercedes ιδιοκτήτη αλυσίδας καφέ! Αυτόν τον Πατρινό “χτύπησαν” άγνωστοι
-
Υγεία4 ημέρες πρν
Οι παγίδες και τα μυστικά της νηστείας-Συστάσεις επιστημόνων στους καταναλωτές για να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί την περίοδο της Σαρακοστής
-
Πάτρα - Δ. Ελλάδα7 ημέρες πρν
Πάτρα: Πέθαναν και κηδεύονται την Πέμπτη (23/3)
-
Ελλάδα3 ημέρες πρν
Θρήνος για την 22χρονη Πέννυ
-
Πάτρα - Δ. Ελλάδα1 ημέρα πρν
Πάτρα: Λουκέτο σε πασίγνωστο εμπορικό κατάστημα του κέντρου
-
Ελλάδα4 ημέρες πρν
Με έμφραγμα στο νοσοκομείο πασίγνωστος τραγουδιστής – Η κατάσταση της υγείας του
-
Χωρίς κατηγορία23 ώρες πρν
Πάτρα: Πέθαναν και κηδεύονται την Τετάρτη (29/3)