Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Υποχωρεί αλλά δεν φεύγει (Ολο το ρεπορτάζ)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης ήρθε σε επαφή με δύο ανθρώπους για να αναλάβουν την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος

 

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής τρέχουν και μάλιστα με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο επικεφαλής της ΠΑΕ Πέτρος Σταθάκης είναι πολύ απογοητευμένος από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών.

Η συνέχεια στο στρατόπεδο της ομάδας αναμένεται να είναι σίγουρα δύσκολη με τον Σταθάκη να μην υποχωρεί σε ό,τι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Σταθάκης είναι πικραμένος και μάλιστα πολύ σε σημείο που δεν θέλει καν να πατήσει ξανά το πόδι του στην Πάτρα.

Να θυμίσουμε ότι αυτό που τον ενόχλησε πολύ είναι η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές. Ο ίδιος ανέφερε ότι καθώς επέστρεφε στην Πάτρα ενημερώθηκε ότι οι παίκτες δεν θέλουν να κάνουν προπόνηση και άμεσα συμφώνησε ότι σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στο γήπεδο για να μιλήσουν. Καθοδόν προς την Πάτρα όμως ενημερώθηκε για την ανακοίνωση, κάτι που τον θύμωσε-απογοήτευσε και πλέον δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ και έρευνα που έγινε πολλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν διαβάσει την ανακοίνωση ούτε καν την έχουν υπογράψει γι’ αυτό και «ξηλώθηκαν» οι αρχηγοί.

Εδώ να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ μας οι παίκτες της Παναχαϊκής γνώριζαν όλοι την ανακοίνωση και ό,τι ακριβώς αναφέρει.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους της ΠΑΕ ο Σταθάκης πλέον αναζητά ανθρώπους για να τρέχουν τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και χθες είχε ραντεβού με δύο διαφορετικά πρόσωπα για να προχωρήσουν τις συζητήσεις.

Ο Πέτρος Σταθάκης πλέον δεν θα έχει καμία επαφή με τους παίκτες αλλά ούτε με την Πάτρα καθώς θα παραμείνει στην Αθήνα. Δεν αποχωρεί από την ΠΑΕ και αυτό θα γίνει μόνο και εφόσον βρεθεί κάποιος επενδυτής.

Όσο αφορά στις Κ ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να αλλάξουν τα δελτία 11 ποδοσφαιριστών των υποδομών από ερασιτέχνες σε επαγγελματίες και να αγωνιστούν όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ

Στην χθεσινή προπόνηση βρέθηκαν οι κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές αλλά κανείς δεν έκανε προπόνηση παραμένοντας πιστοί στην αρχική τους θέση.

Ωστόσο χθες βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς και οι παίκτες της Κ19, οι οποίοι μαζί με τα δύο νέα αποκτήματα Ζούκα και Αντωνιάδη πραγματοποίησαν την προπόνησή τους υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου.

Η «Γ» σας παραθέτει τα ονόματα που δηλώθηκαν από τον Χάρη Ράντο έτσι ώστε να μετατραπούν τα δελτία τους σε εκπαιδευόμενους ποδοσφαιριστές και όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα να μπορούν να γίνουν επαγγελματίες και να χρησιμοποιηθούν από τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Αυτοί είναι οι: Τσιρίνης, Γερολυμάτος, Σταυρόπουλος, Κατσαΐτης, Παπαηλιού, Ντούνης, Ανδριακόπουλος, Κουραχάνης, Σταθόπουλος, Βατής, Διαμαντόπουλος, Ξένος και Τασόπουλος.

Τι θα γίνει τώρα με το τμήμα υποδομών αν η Παναχαϊκή αγωνίζεται στην Super League 2 με τους παίκτες της Κ19; Αυτό που μπορεί να κάνει η ΠΑΕ είναι να ζητήσει να παίζει η Κ19 Παρασκευή ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα. Δηλαδή να έχει δύο ημέρες διαφορά από τον ορισμένο αγώνα της ΠΑΕ Παναχαϊκής προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

 

 Ένιωσε θιγμένος και παραιτήθηκε

Το gnomip.gr αποκάλυψε χθες το μεσημέρι την παραίτηση του Χάρη Ράντου από τα τμήματα της υποδομής κάτι που επιβεβαίωσε στην συνέχεια το γραφείο τύπου της ΠΑΕ.

Ο Χάρης Ράντος με πληροφορίες της «Γ» αισθάνθηκε προσβεβλημένος από τον τρόπο που του είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Στο ρεπορτάζ της Δευτέρας αναφέραμε ότι τα τμήματα υποδομών δεν έχουν δικό τους γήπεδο και περιπλανώνται από εδώ και κει χωρίς να μπορούν να κάνουν μια προπόνηση όπως αρμόζει σε ένα ιστορικό σωματείο. Ο Χάρης Ράντος λοιπόν είχε ενημερωθεί ότι θα κάνει χθες προπόνηση στην Κ19 στο μισό γήπεδο της Αγυιάς. Μόλις έστηνε τους κώνους για να ξεκινήσει την προπόνηση ο Σούλης Παπαδόπουλος του είπε να πάρει τους υπόλοιπους κοκκινόμαυρους (πλην αυτών που θα ενταχθούν στην ΠΑΕ) και να τους πάει στο γυμναστήριο. Ο Ράντος τον ενημέρωσε ότι «εγώ έχω εντολή να κάνω προπόνηση στο μισό γήπεδο» με τον Σούλη Παπαδόπουλο να του απαντάει ότι «εγώ δεν έχω καμία τέτοια ενημέρωση». Ο Ράντος αισθάνθηκε λοιπόν προσβεβλημένος και έθεσε την παραίτησή του στον υπεύθυνο των υποδομών Άρη Ρούσο ο οποίος επικοινώνησε με τον Πέτρο Σταθάκη κάνοντας την παραίτησή του δεκτή.

Όπως αντιλαμβάνεστε η παραίτηση δεν έχει να κάνει με την μεγάλη ομάδα δηλαδή με το οικονομικό κομμάτι καθώς ο Ράντος έχει πάρει όλα του τα λεφτά από τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Άρη Ρούσο.

 

 Ανέλαβε δίδυμο τα τμήματα υποδομών

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά την αποκάλυψη του gnomip.gr για την παραίτηση του Χάρη Ράντου άμεσα βρήκε τον αντικαταστάτη του και προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι αποδέχεται την παραίτηση του μέχρι σήμερα προπονητή της Κ19, Ράντου Χάρη.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η παραίτησή του είναι ανεξάρτητη από το θέμα της 1ης ομάδας καθώς είναι οικονομικά τακτοποιημένος.

Μας λυπεί ιδιαιτέρως η χρονική στιγμή που διάλεξε να ανακοινώσει την παραίτησή του, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Του ευχόμαστε προσωπικά και επαγγελματικά καλή συνέχεια.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι από σήμερα (Δευτέρα 06/02) προπονητές της Κ19 θα είναι οι Κωνσταντινίδης Κώστας και Παρασκευόπουλος Μάκης.

Ευχόμαστε στο νέο δίδυμο προπονητών, καλή αρχή και τους ευχαριστούμε για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν σε αυτή την δύσκολη στιγμή!».

 

 

Έντονο το κοκκινόμαυρο χρώμα στην κοπή πίτας

Σε μια υπέροχη βραδιά με έντονο το κοκκινόμαυρο χρώμα πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή βασιλόπιτας στην αίθουσα vip του γηπέδου της Παναχαϊκής, παρουσία πολλών παλαιμάχων, αλλά και της νέας γενιάς. Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν τόσο ο Χρήστος Μικές, όσο και ο Απόστολος Βεντουρής.

Από την άλλη το «παρών» έδωσαν τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, όσο και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου παλαίμαχων της Παναχαϊκής, Δημήτρης Αργυρόπουλος ανέφερε πως είναι ιδιαίτερη τιμή που άπαντες παρευρίσκονται στην εκδήλωση. Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους, οι Γωγώ Καραλή (δημοσιογράφος εκπρόσωπος του «Ασύλου Ανιάτων»), Γιάννης Καρβέλης, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ολυμπιακού και προπονητής Βασίλης Παπαχρήστου.

 

Παρέμβαση της Κ. Σολωμού για την ανάπλαση του γηπέδου της Παναχαϊκής

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής για το θέμα της ανάπλασης του γηπέδου στην Αγυιά συναντήθηκε προσφάτως η καθηγήτρια Ιατρικής, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας και υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Σολωμού. Λίγο μετά τη συνάντηση η κ. Σολωμού δήλωσε:

«Με μεγάλη μου χαρά συνομίλησα με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, της ομάδας της πόλης μας και της καρδιάς μας. Θα είμαι αρωγός στην προσπάθειά τους για την ανάπλαση του ιστορικού γηπέδου στην περιοχή της Αγυιάς, εκεί που χτυπά η καρδιά της Παναχαϊκής. Με την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για οικοδομικές εργασίες και εγκαταστάσεις, ανοίγει ο δρόμος για νέες και σύγχρονες παρεμβάσεις. Θα επιχειρήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλω τα μέγιστα έως την τελική διαδικασία της έγκρισης του σχετικού κονδυλίου της ανάπλασης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της Διοίκησης που με το μεράκι και την αγάπη τους για την Παναχαϊκή προσπαθούν να βελτιώσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ανέφεραν ότι επιδιώκουν να πραγματοποιηθεί το πρώτο βήμα των διαδικασιών ανάπλασης μέσα στο 2023. Θα είμαι δίπλα τους».

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement