Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Το συνδυαστικό από το ΑΕΚ – Λιμόζ και η ελληνική «κόντρα» στο Κύπελλο Ολλανδίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΑΕΚ αναζητά τη δεύτερη νίκη της στο TOP-16 του BCL κι έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη γαλλική Λιμόζ, ενώ για το Κύπελλο Ολλανδίας στο ποδόσφαιρο η Άλκμααρ του Παυλίδη κοντράρεται με την Ουτρέχτη του Δουβίκα με φόντο την πρόκριση στους «8».

Όλες οι προσφορές με bonus kazino live

  1. ΑΕΚ – Λιμόζ (19:30)

Για τον 3ο όμιλο του ΤOP-16 στο FIBA Champions League, η ΑΕΚ (1-1) αντιμετωπίζει τη Λιμόζ (0-2) και θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση στην οκτάδα. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προέρχονται από την ήττα στην έδρα του Άρη για την Basket League, αλλά στην Ευρώπη έχουν… τρυπήσει το ταβάνι τους, ενώ στο συγκεκριμένο γκρουπ θα παίξουν για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο τους. Η γαλλική ομάδα δεν πείθει και δύσκολα θα αντέξει στα Άνω Λιόσια.

➥ Στήριξη στην έδρα και τις επιθέσεις, ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1 & Over 139,5 σε απόδοση 2.10.

  1. Άλκμααρ – Ουτρέχτη (19:45)

Σε νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ολλανδίας, η Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη υποδέχεται την Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα. Παίζει η 2η ομάδα της φετινής Eredivisie κόντρα στην 7η και αναμένεται σκληρός αγώνας για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μπορεί το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ τους, στο ίδιο γήπεδο, να έληξε με σκορ… πόλο (5-5) για το Πρωτάθλημα, αλλά τώρα μετράει η πρόκριση και αυτή μπορεί να έρθει στο όριο και σε «κλειστό» ματς.

➥ Ποντάρισμα στο ασιατικό Under 3 σε απόδοση 1.72.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+


Ροή ειδήσεων

Advertisement