Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Eπόμενο ραντεβού στο Ρίο  

Η Καρναβαλούπολη την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ταξιδεύει στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου- Λυκείου  

Published

on

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των πρώτων διοργανώσεων, η Καρναβαλούπολη ταξιδεύει την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ. στο Ρίο όπου θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου (Ζωγράφου και Κοραλίας Αντωνοπούλου), στο πλαίσιο των αποκεντρωμένων δράσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Οι μικροί έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να συμμετέχουν ενεργά σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει για αυτούς η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί η δράση με πολύ χορό και τραγούδι «Καλωσόρισμα κόσμου στην Καρναβαλούπολη» και η θεατροπαιδαγωγική δράση «Ένας πιερότος με fun-έλα», και οι δυο από το Καλλιτεχνικό Κέντρο «Έκφρασις», καθώς και από τους X-Saltibagos το διαδραστικό παιχνίδι με τεχνικές κουκλοθεάτρου και τσίρκου «Το χαμένο μαγικό πετράδι», βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι.

Για να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς κατασκευή «fun-έλα» και να μπορούν να συμμετάσχουν στη θεατροπαιδαγωγική δράση «Ένας πιερότος με fun-έλα», τα παιδιά πρέπει να φέρουν μαζί τους από μία φανέλα λευκού χρώματος.

Η Καρναβαλούπολη στο Ρίο θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στη χώρα του παραμυθιού, του κεφιού, του γέλιου, του παιχνιδιού και του αυθορμητισμού και εγγυώνται σε παιδιά και μεγάλους άφθονη διασκέδαση, ανεμελιά και δημιουργία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement