Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μανούσος Βολουδάκης: Πότε θα γίνει η κηδεία του βουλευτή της ΝΔ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Μανούσος Βολουδάκης πέθανε την Τετάρτη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του και τους πολιτικούς του συνοδοιπόρους και αντιπάλους.

Η κηδεία του βουλευτή Χανίων της ΝΔ θα γίνει το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στις 12 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, Flashnews.gr, παρών θα είναι και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ταφή  θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά. Ο Μανούσος Βολουδάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Ο 57χρονος βουλευτής είχε μιλήσει πρώτη φορά για τη μάχη που έδινε, στη Νέα Τηλεόραση της Κρήτης και τη Μαρίνα Γιακουμάκη, τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Κάποια στιγμή έρχεται η ανατροπή το ίδιο έγινε και με εμένα. Όταν διαγνωστεί κάποιος με καρκίνο η πρώτη αντίδραση είναι πολλαπλό σοκ, προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικόΈχουμε όλοι στο μυαλό μας τον καρκίνο ως θανατική καταδίκη. Είναι κάτι δύσκολο να το διαχειριστείς σε πρώτη φάση όμως σήμερα μπορούμε να πούμε πως δεν είναι καταδίκη. Αυτή η ασθένεια αφορά ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού με τον α ή β τρόπο. Δεν είναι μόνο η φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται αλλά και αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη ώστε να ξεπεράσεις ή να νικήσεις το πρόβλημα» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο ίδιος.


Ροή ειδήσεων

Advertisement