Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του βουλευτή Μανούσου Βολουδάκη στα Χανιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Kοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα αναφέρει ότι θα γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υφυπουργού Μανούσου Βολουδάκη.

Για την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη, ο κ. Βορίδης δήλωσε: «Με βαθιά οδύνη υπέγραψα την υπουργική απόφαση για να τελεστεί η κηδεία του Μανούσου Βολουδάκη με δημόσια δαπάνη. Ο Μανούσος υπήρξε συμμαθητής, συμμαχητής, συνάδελφος, φίλος. Άνθρωπος ακέραιος, έντιμος, ικανός, φλογερός πατριώτης υποδειγματικός σύζυγος, στοργικός πατέρας. Βουλευτής και κυβερνητικό στέλεχος απαράμιλλου ήθους, ευρυμαθής και εργατικός. Τον αποχαιρετώ αναπολώντας ήδη τις συζητήσεις μας, τις ισχυρές γνώμες του, τη φιλία του. Στη σύζυγό του και τα παιδιά του εκφράζω τα θερμότερα και ειλικρινή συλλυπητήριά μου, με ευχές για κουράγιο και δύναμη. Είμαστε όλοι κοντά τους, θα είμαστε μαζί τους για πάντα».

Σημειώνεται, ότι η κηδεία θα γίνει στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου και, σύμφωνα με πληροφορίες το «παρών» θα δώσει και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement