Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Lifestyle

Λένα Ζευγαρά: Σάλος με τα 26.000 ευρώ για να τραγουδήσει στο καρναβάλι Ξάνθης

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναστάτωση προκάλεσε η είδηση ότι η Λένα Ζευγαρά θα λάβει 26.000 ευρώ από τον Δήμο Ξάνθης, προκειμένου να τραγουδήσει στο καρναβάλι της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου αποφάσισε για τη φετινή εκδήλωση με αφορμή το καρναβάλι, να τραγουδήσουν καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού, της τραπ και ποπ μουσικής, με πρώτο όνομα τη Λένα Ζευγαρά.

Μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε από τη στιγμή που μαθεύτηκε το ποσό, ο δήμαρχος Ξάνθης βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Πρωινό» για να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Ο Μανώλης Τσέπελης είπε:

«Πρώτον θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, ολό το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης».

Όσο για την αμοιβή της τραγουδίστριας είπε: «Δεν το ξέρω αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η αμοιβή για τους τραγουδιστές που θα συνοδεύσουν τη Λένα ζευγάρα στη συναυλία δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή των 26.000. Μεταξύ αυτών, η Ζόζεφιν και ο Fy.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement