Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

 Όσοι αυτοί σκοράρουν εμείς… διπλασιάζουμε

Δημοσιεύθηκε

στις

Λίγο ήθελε χτες το συνδυαστικό και θα έβγαινε πολύ καλή απόδοση, αλλά το Κάντιθ – Χιρόνα έμεινε στο 2-0 (από το 34′) κι επιβεβαιώθηκε ο άσος, όχι όμως και το Over 2,5. Ωστόσο δε μετανιώνουμε, υπήρχε αξία στην επιλογή. Μπουντεσλίγκα απόψε με αναμέτρηση στη Λειψία.

Αναλυτική αξιολόγηση για τη Fonbet

Από θετικά αποτελέσματα προέρχεται η γηπεδούχος, έχει ξεχάσει πότε ηττήθηκε τελευταία φορά, «τρέχει» σερί 8-4-0 στην κατηγορία και βλέποντας την Μπάγερν να γκελάρει αρκετά συχνά, έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται. Βέβαια στα τελευταία ματς δεν έπεισε αγωνιστικά. Ούτε στο εντός 2-1 επί της Στουτγκάρδης, η οποία είχε παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, ούτε στο 0-0 με την Κολωνία. Ακόμα και το 3-1 επί της Χόφενχαϊμ, στο Κύπελλο, ήταν κόντρα σε ντεφορμέ ομάδα, η οποία μάλιστα άλλαξε και προπονητή. Αφήνει κενά στα μετόπισθεν και δίνει «τσάμπα» φάσεις στους αντιπάλους της, ενώ μπροστά παραμένει πανίσχυρη με ικανότατους μεσοεπιθετικούς.

Η Ουνιόν έχει μπει φουριόζα στο 2023, με 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Έχει στο νου της το Γιουρόπα Λιγκ, όπου την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζει τον Άγιαξ εκτός έδρας, όμως σύμφωνα με τον κόουτς Φίσερ -αν χρειαστεί- θα κάνει εκεί ροτέισον κι όχι στο αποψινό ματς.

Λογικό, καθώς με το εκπληκτικό σερί της έχει βρεθεί μολις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Επιπλέον στοιχείο υπέρ της το ότι μετρά 4 σερί νίκες επί της Λειψίας στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας, όλες με σκορ 2-1. Ίσως αδικείται στο σετ αποδόσεων, ένα γκολ το έχει πιστεύουμε στη «Ρεντ Μπουλ Αρίνα», έστω κι αν τελικά δεν αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις


Ροή ειδήσεων

Advertisement