Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

28χρονος Πατρινός δίνει ζωή, «φεύγοντας»-Γενναία η απόφαση της οικογένειάς του να δωρίσει τα όργανα του παλικαριού που δεν βγήκε νικητής από τη ΜΕΘ του «Αγ. Ανδρέα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας ακόμα νέος συνάνθρωπός μας, «φεύγοντας» χαρίζει ζωή, κάνοντας όλη την κοινωνία να υποκλίνεται στην γενναία απόφαση της οικογένειάς του.

Πρόκειται για ένα 28χρονο παλικάρι, το οποίο έδινε σκληρή μάχη τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί εισήχθη στο Νοσοκομείο με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, διασωληνώθηκε και μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας», δυστυχώς, επήλθε το μοιραίο.

Χθες και προχθές, μετά από τα εγκεφαλικά τεστ που του έγιναν από τους γιατρούς, διαπιστώθηκε πως είχε επέλθει ο εγκεφαλικός του θάνατος.
Τα μέλη της οικογένειάς του μέσα στον ανείπωτο πόνο τους πήραν την μεγάλη απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παλικαριού τους, που δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.
Βάλσαμο στον πόνο τους αποτελεί το γεγονός ότι τα δώρα ζωής του να δώσουν λύτρωση σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται στις λίστες του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και περιμένουν το πολυπόθητο μόσχευμα.

Σήμερα, νωρίς το πρωί, ιατρικές ομάδες από νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να προβούν στην αφαίρεση των μοσχευμάτων και να προχωρήσουν στη μεταμόσχευσή τους στους συμβατούς λήπτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να ληφθούν το ήπαρ, οι νεφροί και οι κερατοειδείς, οι οποίοι θα δώσουν ζωή και ελπίδα σε συνανθρώπους μας.

Η Πάτρα δίνει για μια ακόμα φορά ένα πολύ δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς και μεγαλείου ψυχής σε όλη την ελλαδική κοινωνία, καθώς η απώλεια νέων ανθρώπων συνοδεύεται με «φωτεινές» πράξεις…

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement