Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Έβρεξε… γκολ στην 14η αγωνιστική

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Άρης Πατρών μπήκε με φόρα στον β’ γύρο του πρωταθλήματος του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας καθώς για την 14η αγωνιστική «διέλυσε» με 6-1 τη Νίκη Προαστίου. Η ομάδα των Προσφυγικών συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πηγαίνοντας στους 36 βαθμούς, δύο μπροστά από τον δεύτερο Παναιγιάλειο. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Αγγελής (5’), Κωστής (8′, 71’), Δανιήλ (αυτ. 61’), Πατρώνης (αυτ. 69’) και Πανάρετος (90′). Το τέρμα της τιμής για την Νίκη πέτυχε στο 18’ ο Σοφιανόπουλος.

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου πέρασε διά πυρός και σιδήρου από τα Ζαρουχλέικα κερδίζοντας με 3-2 τον Ατρόμητο και συνεχίζει να διεκδικεί μια θέση για τα πλέι οφ. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Καϊμακάς (1’), Τρίγκας (65’) και Λαζανάς (πεν. 81’) ενώ του Ατρομήτου οι Π. Γκότσης (32’) και Νικολάι (52’).

Ο Αετός/Αστραπή πήρε σπουδαίο διπλό στο Ρίο καθώς επικράτησε με 2-1 της Αναγέννησης Ψαθοπύργου. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Παπαδιονυσίου (64’) και Μικελάτος (85’). Η Αναγέννηση είχε προηγηθεί στο 34’ με τον Ταγάρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement