Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Λύγισε παρά την καλή εμφάνιση ο Ικαρος- Τιμήθηκε η Βάτσικα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Δεν τα κατάφερε να πάρει κάτι στο Μεσολόγγι η γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Πετρωτού καθώς ηττήθηκε στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής από την τοπική ΑΕΚ με 2-0.

Το συγκρότημα του Αντώνη Ζήκου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ αρκετές φορές έφτασε στο να πετύχει κάποιο γκολ όμως η τελική προσπάθεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Η ΑΕΚ ήταν πιο τυχερή και στις αντεπιθέσεις κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα και να πάρει τη νίκη με σκορ 2-0 χάρης στα τέρματα της Gomes Farias (32’, 52΄). Για τους νικητές αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά η Λαζανά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Souza Graziele, Γρομητσάη, Οικονόμου (78′ Χριστοπούλου), Μόκκα, Λαζανά Β., Σταυροπούλου (89′ Τσιντζουρα), Βράνα-Τριανταφύλλου, Gomes Farias, Λαζανά Ι.( λ.τ .72′ Πετσινη), Φιλανδριανου (89′ Αρβαλη), Παπαδογεώργου (72′ Παπαϊωάννου).

ΙΚΑΡΟΣ (Α. Ζήκος): Ψάλτη, Βάτσικα, Κετά, Κουλουμπή, Κυριακού, Κωστοπούλου, Μούκα, Ράϊκου Ε., Σπηλιοπούλου, Συρμή, Τσαραντάνη.

Έπαιξαν και οι Φλάουερ, Τζούρα, Τσάμη.

Τιμήθηκε η Βάτσικα

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας τίμησε την πρώην παίκτρια της ΑΕΚ, Βάσια Βάτσικα για την πολυετή προσφορά της στον Σύλλογο. Το αναμνηστικό απένειμε ο βετεράνος πρώην διεθνής διαιτητής και προσωρινός πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλης Νικάκης ο οποίος συνεχάρη την αγρινιωτισσα παίκτρια πού από το καλοκαίρι αγωνίζεται στον Ικαρο Πετρωτού και της ευχήθηκε τα καλύτερα τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό.

 

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement