Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(13/2)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
H προσοχή σου θα στραφεί στην προσωπική σου ζωή και σε μία αισθηματική σου υπόθεση, η οποία θα έρθει στο προσκήνιο με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (η ενέργεια της θα κάνει την εμφάνισή της από τις αρχές της εβδομάδας) καταδεικνύει έντονα συναισθήματα, πάθη αλλά πολύ πιθανό να υπάρξουν και κάποια «λάθη».

Ταύρος
Oι προσωπικές σου υποθέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά καθώς η γιορτή των ερωτευμένων δεν θα σε αφήσει να τις «ξεχάσεις»! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (15/2) θα κυριαρχήσει σαν ενέργεια και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος να εκφραστούν συναισθήματα. Αυτά βέβαια χρειάζονται προσοχή προκειμένου να δεις αν είναι αποτέλεσμα ειλικρινούς ή παρορμητικής διάθεσης.

Δίδυμοι
H Σελήνη τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας και το τρίγωνο που θα σχηματίζει με τον Δία από τον Κριό φέρνει ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις! Στις 14/2 -την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων- αυτή η όψη θα κυριαρχήσει και μπορεί να φέρει ως «δώρο» μία νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου!

Καρκίνος
Πρόκειται για την πιο ερωτική εβδομάδα του μήνα, γιατί οι αστρολογικές συγκυρίες συνηγορούν σε αυτό. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 15/2 θα σε ωθήσει να αφιερώσεις χρόνο είτε για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου είτε για να ακούσεις και να αφουγκραστείς τα συναισθήματα του συντρόφου σου ή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες της. Στις 14/2 η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίζει μία πολύ καλή όψη με τον Δία από τον Κριό. Αυτό καταδεικνύει ευκαιρίες και επιτυχίες σε προσωπικό επίπεδο.

Παρθένος
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα τονίσει τα συναισθήματα -σε κάποιες περιπτώσεις ίσως σε υπερθετικό βαθμό- και αυτό μπορεί να φέρει μία αποδιοργάνωση. Το καλό νέο είναι πως φημίζεσαι για την ορθή σου κρίση, το ρεαλισμό και την ικανότητα της διάκρισης, οπότε θα είναι πιο εύκολο να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό.

Ζυγός
Η εβδομάδα ξεκινά με καλή διάθεση και με καλές αστρολογικές συγκυρίες. Το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία στον Κριό καταδεικνύει πως θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις. Στις 16/2 η σύνοδος Ηλίου/Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί να δεις υπεύθυνα μία προσωπική σου υπόθεση ή μία αισθηματική ιστορία.

Σκορπιός
Θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν συναισθηματική ανασφάλεια με αποτέλεσμα να νιώσεις λίγο «μετέωρος» σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αύριο θα βρεις χρόνο για μία βόλτα με το ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος για μία συζήτηση με πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Τοξότης
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες καθώς στις 14/2 -στη γιορτή των ερωτευμένων- η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σχηματίζει μία τυχερή όψη με το Δία από το ζώδιο του Κριού! Αυτή η αστρολογική συγκυρία είναι πολύ πιθανό να φέρει ένα «δώρο» σε προσωπικό επίπεδο είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Θα έρθει στην επιφάνεια τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου.

Αιγόκερως
Θα είναι έντονα συναισθηματική αυτή η εβδομάδα και μπορεί να δώσει την αφορμή σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου να σου εκφράσει τα συναισθήματά του. Στις 14/2 η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και το τρίγωνο που θα σχηματίζει με το Δία από τον Κριό καταδεικνύει ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις.

Υδροχόος
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και να σχηματίζει μία θετική όψη με το Δία από τον Κριό, κάτι που θα δημιουργήσει επικοινωνιακή διάθεση και μία γενικότερη ευεξία. Στις 14/2 είναι πάρα πολύ πιθανό να πάρεις ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς η θετική όψη Σελήνης/Δία φαίνεται πως θα σου κάνει ένα δώρο σε προσωπικό επίπεδο.

Ιχθύες
Θα υπάρξουν πολλές αφορμές για να βάλεις σε προτεραιότητα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 15/2 όμως η ενέργεια της θα είναι αρκετά έντονη από τις αρχές της εβδομάδας. Αυτή σύνοδος θα φέρει στο προσκήνιο τα συναισθήματα και θα τονίσει τις συναισθηματικές σου ανάγκες.


Ροή ειδήσεων

Advertisement