Connect with us

Events

Καρναβαλούπολη στην Οβρυά – Και λήξη συμμετοχών για Baby Rally

Published

on

Mετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία που είχε σταθμούς στην Παραλία Πατρών, στα Παλαιά Σφαγεία, στο Ρίο, ολοκληρώνεται το ταξίδι των περιφερειακών Καρναβαλουπόλεων την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 στην πλατεία Ν. Ντεβέ στην Οβρυά, λίγο πριν το Σαββατοκύριακο της κορύφωσης του Καρναβαλιού των Μικρών στο κέντρο της πόλης με το Baby Rally και την Κεντρική Καρναβαλούπολη στα Υψηλά Αλώνια (18/2) και τη Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών (19/2).

Οι μικροί μας φίλοι στην Οβρυά θα συμμετάσχουν ενεργά σε διαδραστικά καρναβαλικά παιχνίδια και εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και οι X-Saltibagos θα τους ταξιδέψουν σε έναν μαγικό, παραμυθένιο κόσμο μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι «Το χαμένο μαγικό παιχνίδι» με τεχνικές κουκλοθέατρου και τσίρκου.

Εξάλλου την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου ολοκληρώνονται οι αιτήσεις συμμετοχές για το Baby Rally, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 (πριν την Κεντρική Καρναβαλούπολη) στα Υψηλά Αλώνια, από την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας με τη συνεργασία του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών (Π.Ο.Π.).

Στο Baby Rally μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά των ηλικιών 4-12 ετών, που απαραίτητα πρέπει είναι καρναβαλικά μεταμφιεσμένα τα ίδια και τα ποδήλατά τους. Τα παιδιά θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες: α) 4-7 ετών και β) 8-12 ετών. Κατά τη διάρκεια του Baby Rally (10.00-11.00) θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια ταχύτητας, ισορροπίας και δεξιοτεχνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν πρέπει να στείλουν το ονοματεπώνυμό τους και την ηλικία τους στο mail: [email protected] μέχρι και τις 15/2.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2610-361754 (κα Βάσω Κουράτου).

Ροή ειδήσεων

Advertisement