Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με επιτυχία η 6η γιορτή πορτοκαλιού Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η γιορτή πορτοκαλιού του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων ΠΕΙΡΟΣ στους Αλισσούς την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Αλισσού.

Πάνω από 400 άτομα έδωσαν το παρόν στην όμορφη εκδήλωση που παρευρέθηκαν χορευτικά από όλη την Ελλάδα. Ο Πρόεδρος του συλλόγου “Αλισσαίων” Δημήτρης Μπαρμπούνης καλωσόρισε τον κόσμο που κατέκλυσε όλους τους χώρους του σχολείου και σημείωσε πως πλέον η γιορτή πορτοκαλιού έχει γίνει θεσμός για την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και όχι μόνο.

Οι καλεσμένοι γεύτηκαν παραδοσιακά γλυκίσματα. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή και των φορέων καθώς μεταξύ άλλων ήταν οι κάτωθι: Η βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου, οι αντιπεριφερειαρχες Θεόδωρος Βασιλόπουλος, Φωκίων Ζαΐμης και Παπαδόπουλος Παναγιώτης. Εκπρόσωποι του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κατσανιώτη,του Ιάσων Φωτήλα και του Άγγελου Τσιγκρή.
Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς μαζί με τους Αντιδήμαρχους Κυριάκο Ορλώφ, Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο και τους Δημοτικούς συμβούλους Ανδρέα Σταθόπουλο, Άκη Μπαχρά και Σπύρο Τραχάνη. Επίσης η πρόεδρος ΚΕΔΥ Ροδία Καραμπελιά. Η συνεργάτης σε θέματα πολιτισμού του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη κ. Νάντια Ασκούνη. Τα τοπικά συμβούλια Άνω και Κάτω Αλισσού με τους προέδρους Ελένη Μπεζεριάνου και Ανδρέα Στρουμπούτα. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αιβαλής. Καθώς και διοικητικά συμβούλια συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή.
Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς για την στήριξη και την βοήθεια τους στην εκδήλωση.


Ροή ειδήσεων

Advertisement