Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Events

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Η κοπή πίτας της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Επιστημονική Εκδήλωση μαζί με την Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023 της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ¨ΑΣΤΗΡ¨ στην Πάτρα.
Παρευρέθηκαν πλήθος μελών, φίλων και εκλεκτών καλεσμένων, καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Πολιτείας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των καλεσμένων από την συντονίστρια της εκδήλωσης, τη Δημοσιογράφο Μαρία Σιορώκου

και ακολούθησε η  Κοπή της Πίτας με την ευλογία και τις ευχές του εκπροσώπου της Ι. Μητρόπολης Πατρών και Ιερέα του Ι. Ναού Αγίου Ανδρέα Πατρών Πατέρα Σπυρίδωνα.

Κατόπιν έγινε η ομιλία-χαιρετισμός της Προέδρου κας Μαργαρίτας Καραγιώργου, όπου ενημέρωσε τους καλεσμένους για τις δράσεις της ΕΕΑΣΚΠ, ευχήθηκε σε όλους μια Καλή Χρονιά με Υγεία, Δύναμη, Αισιοδοξία και Χαμόγελο και τόνισε να μην ξεχνούν το λάβαρό της ΕΕΑΣΚΠ το οποίο είναι το ¨ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ¨.

Επίσης προσκάλεσε τους καλεσμένους να ενωθούν και να είναι όλοι μαζί με πραγματική και αλληλέγγυα αγάπη για να προχωρήσουν στη ζωή με αξιοπρέπεια και τους ευχαρίστησε για την παρουσία και τη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο του Σωματείου.

 

Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από τη Βουλευτή Ν.Δ. ν. Αχαΐας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, από τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Αχαΐας κ. Κώστα Μάρκου, από την Αναπληρώτρια Γραμματέα του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κα. Κατερίνα Σολωμού, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, από τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, κ. Θεόδωρο Τουλγαρίδη και από την Πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ν. Αχαΐας κα. Γιώτα Παναγοπούλου.

Επίσης στην εκδήλωση χαιρέτησαν και ευχήθηκαν, η επίτιμη Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα.  Ευγενία Αρβανίτη, το επίτιμο μέλος του Σωματείου ο δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίουη Διευθύντρια του Οδοντιατρικού Τμήματος του Γ.Ν. Πατρών ο Άγ. Ανδρέας κα Σίσσυ Αυγερινού, εκπρόσωποι συλλογικών φορέων της περιοχής όπως: ΠΟΜΑμεΑ, ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ, ΙΦΝΕ, ΕΛΕΑΝΑ, ΦΛΟΓΑ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, ΔΑΝΙΗΛΙΣ,  INNER WHEEL ΒΟΡΡΑ ΡΙΟΥ  και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.

 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την εισήγηση της  MD, Msc, Επιμελήτριας Νευρολόγου Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής ΠΓΝ Πατρών κας Τσιαμάκη Ειρήνης με θέμα: ” Η σημασία της ολιστικής προσέγγισης του ασθενούς με Πολλαπλή Σκλήρυνση” και ακολούθησε η εισήγηση του Επίκουρου Καθηγητή Γενικής Ιατρικής, Διευθυντή Εργαστηρίου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Διευθυντή Δ.Μ.Π.Σ “Αγωγή Υγείας” Σχολή Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας Πανεπιστημίου Πατρών κ. Πλώτα Γ. Παναγιώτη με θέμα: ” Ο ρόλος της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής στην Πολλαπλή Σκλήρυνση”.

 

Τέθηκαν ερωτήσεις, έγινε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων και δόθηκαν συμβολικά δώρα στους ομιλητές καθώς και το δώρο στην τυχερή του φλουριού της Πίτας, από την Ταμία  του Σωματείου κα Κωνσταντίνα Κουργιαλή.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον πίνακα ζωγραφικής που προσφέρθηκε με πολλή αγάπη για τη στήριξη του Σωματείου από την εικαστικό κα Σοφία Πουλή, την οποία το Δ.Σ. ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για τη συνεχή πολύτιμη συμβολή της.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφές , τσάι, χυμοί και διάφορα εδέσματα και έκλεισε με ελαφρύ δείπνο συνοδευόμενο με κρασί και αναψυκτικά, πλαισιωμένο με μουσική από τους Σωτήρη Τερλέση, , Παναγιώτη Τσαλίδη και Γιάννη Καζακίδη.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Φαρμακευτικής εταιρίας ΓΕΝΕΣΙΣ ΦΑΡΜΑ και της εταιρείας Αναστάσιος Μαυρογένης Α.Ε. – Coloplast.

Επίσης υποστηρίχθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την 6η ΥΠΕ, τον Δήμο Πατρέων και τελέστηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία  Δυτ. Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων- ΠΟΜΑμεΑ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, τους φορείς της εκκλησίας και της πολιτείας, καθώς και τους έγκριτους επιστήμονες ομιλητές και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

 

Συγχαίρει επίσης τη διεύθυνση του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την άψογη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων.

 

Εύχεται σε όλους, ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά!

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement