Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Sin Boy: Τι συμβαίνει με τον τράπερ – Μακάβριες φήμες ή διαφημιστικό κόλπο;

Δημοσιεύθηκε

στις

Μακάβριες φήμες ή κακόγουστο διαφημιστικό κόλπο; Μια φωτογραφία του γνωστού τράπερ Sin Boy μέσα σε ασθενοφόρο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες προκάλεσε ανησυχία στους φαν του για το αν έχει πεθάνει ή όχι.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα κυκλοφορούν ως φήμες στο διαδίκτυο στη συγκεκριμένη φωτογραφία εμφανίζεται ο Sin Boy αιμόφυρτος μέσα σε ασθενοφόρο και τονίζεται πως ο γνωστός τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κοσόβου, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Το προφίλ του στο instagram είναι ανενεργό τις τελευταίες έξι ημέρες, ενώ στην τελευταία του ανάρτηση χρήστες του διαδικτύου έχουν ήδη αρχίσει να γράφουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα, με κάποιους άλλους – πιο αισιόδοξους – να ζητούν από τον Sin Boy να εμφανιστεί και να διαψεύσει τις φήμες.

Ακόμη και η δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται ο γνωστός τράπερ, δεν γνώριζε τίποτε για το αν το περιστατικό είναι αληθινό ή όχι. Αν και πηγές από την εταιρεία έλεγαν «θα γνωρίζαμε αν είχε συμβεί κάτι στον Sin Boy».

Κανείς πάντως από το περιβάλλον του τράπερ δεν έχει προχωρήσει σε δήλωση διάψευσης των σεναρίων.

Δεν είναι λίγοι, πάντως, εκείνοι που κάνουν λόγο για ένα κακόγουστο διαφημιστικό κόλπο ενόψει της κυκλοφορίας του νέου δίσκου του τράπερ, σενάριο που είναι και το πιο πιθανό. Κι αυτό διότι αν ο Sin Boy πράγματι δεν ζούσε πια, θα είχε υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση ή αντίδραση από την οικογένειά του, τους φίλους του, τη δισκογραφική εταιρεία.

Πάντως για τη ώρα δεν υπάρχει οποιαδήποτε σχετικό δημοσίευμα στα αλβανικά Μέσα, με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρονται αποκλειστικά στην προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την σύντροφό του Ρίνα.

Ποιος είναι
O Sin Boy, κατά κόσμον Agustin Gega ή Θοδωρής Γκέκας, κατάγεται από την Αλβανία, ζει στην Ελλάδα και γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1994. Ο ίδιος θεωρεί «πατρίδες« του τόσο την Ελλάδα όσο και την Αλβανία.

Απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα τον Απρίλιο του 2017, μετά την κυκλοφορία του single του “Draco” όταν και υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Heaven Music.

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2018 κυκλοφόρησε το single του, το “Gigi” σε συνεργασία με την Αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Rina, γνωρίζοντας μεγάλη απήχηση.

Και μπορεί να είναι πολλοί εκείνοι που δεν γνώριζαν καν το όνομα Sin Boy πριν το Mama, ωστόσο ο ίδιος είχε γίνει διάσημος κυρίως στο εφηβικό κοινό το 2017 με πολλά τραγούδια όπως “Μάνα”, το “High”, το “Sofia” και το “Colombiana”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement