Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
Connect with us

Events

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Οι πολύτεκνοι της Πάτρας έκοψαν την πίτα τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην κατάμεστη αίθουσα του Lido πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας από την Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων . Σε μια εκδήλωση που θύμιζε κάτι από παλιά καλά χρόνια , οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το πλούσιο μενού του Lido με την συνοδεία του εξαιρετικού μουσικού τρίο .

Μετά την ευλογία από τον π. Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο που εκπροσώπησε την Μητροπολίτη , ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους επισήμους που τίμησαν την βραδιά με την παρουσία τους . Με θερμά λόγια χαιρέτησαν οι Βουλευτές Αχαιας της ΝΔ Α. Τσιγκρής και Ιασονας Φωτηλας , ο αντιπεριφερειάρχης Α. Φίλιας , ο αντιδήμαρχος Π. Πελεκουδας , η Σοφία. Σιδέρη ως εκπρόσωπος του Κ. Μάρκου , οι υποψήφιοι βουλευτές Α. Παναγιώτοπουλος και Γ. Κυριακοπουλος κ.α Παρόντες ο πρώην υπουργός και επικεφαλής της Νέας Πάτρας Ν. Νικολοπουλος , ο προεδρος του ΥΚΤΕΛ Αχαιας Α. Μανωλοπουλος , ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης κ δημοτικός σύμβουλος Γ. Παναγιώτοπουλος . Ιδιαίτερη χαρά έδωσε η παρουσία του συμπολίτη οδοντίατρου Απόστολου Τσιτσαρα του οποίου ο παππούς (και συνονόματος ) υπήρξε ο πάνω από 35ετια πρόεδρος (μακροβιότερος ) των πολυτέκνων.

Υπήρξε λαχειοφόρος με πολλά και πλούσια δώρα και η βραδιά έκλεισε με πολύ χορό, στον οποίο πρωτοστάτησε η κεφάτη παρέα του χορευτικού συλλόγου ΧΟΡΕΥΩ-ΖΩ. Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν , τις επιχειρήσεις που με προθυμία και χαρά πρόσφεραν τα δωρα τους , όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και βέβαια την ψυχή του συλλόγου γραμματέα μας κ Κωνσταντίνα Κραβαριώτη – Αγγελοπουλου που έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στην οργάνωση της εξαιρετικά επιτυχημένης εκδήλωσης .

 

 

 

 

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement