Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επαφές Παπανδρέου με διοικήσεις Αθλητικών Ενώσεων στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε με τις Διοικήσεις Αθλητικών Ενώσεων και συγκεκριμένα, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣΑ), Μπάσκετ (ΕΣΚΑ-Η), καθώς και με τις Διοικήσεις του ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και του Ποδηλατικού Ομίλου Αχαΐας (ΠΟΠ), με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενημερώθηκε για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τοπικό αθλητισμό και αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις με τους συνομιλητές του αναφορικά με τα προβλήματα υποβάθμισης του ερασιτεχνικού αθλητισμού αλλά και της μέριμνας που απαιτείται να δοθεί.

Στις συναντήσεις συζητήθηκε και η αναγκαιότητα αξιοποίησης των εγκαταλελειμμένων και λοιπών υποδομών. Όπως και η ανάγκη να δρομολογηθούν άμεσα ενέργειες για την δημιουργία νέων σύγχρονων υποδομών, ώστε να προαχθεί το ύψιστο κοινωνικό αγαθό του αθλητισμού πρωτίστως ως μέσο αγωγής του πολίτη και συνακόλουθα, ως θεμέλιο ανάπτυξης με κοινωνικό, οικονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό πρόσημο για την περιοχή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement