Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Οι εκλογές «παγώνουν» τις νέες σειρές στην ΕΡΤ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε έντονο αναβρασμό βρίσκεται η ΕΡΤ, που έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για την προσεχή σεζόν πριν από την προκήρυξη των εκλογών.

Με το βλέμμα στην προσεχή μετεκλογική σεζόν, η ΕΡΤ «παγώνει» την πρεμιέρα νέας σειράς και τη μεταθέτει για τον Οκτώβριο, ενώ, παράλληλα, σπεύδει να εγκρίνει ανανεώσεις και νέες αναθέσεις πριν από τις εκλογές για να μη μείνει χωρίς πρόγραμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η διοίκηση της ΕΡΤ έλαβε την απόφαση να αναβάλει την πρεμιέρα της σειράς «Η πτώση» (αποτελεί σίκουελ του περσινού «Ορκου»), η οποία επρόκειτο να ενταχθεί στο πρόγραμμα στις αρχές Μαρτίου.

Η νέα δραματική σειρά, με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Λούλη, τη Θάλεια Ματίκα, τον Ιωάννη Παπαζήση, τη Λένα Παπαληγούρα, την Εριέτα Μανούνη και τη Βάνα Πεφάνη, θα μείνει προσωρινά στο συρτάρι και θα ενταχθεί τελικά στο… μετεκλογικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, τον προσεχή Οκτώβριο. Ανάλογη απόφαση ελήφθη πριν από έναν μήνα και για τη σειρά «Η παραλία», η οποία, επίσης, μετατίθεται για πρεμιέρα την επόμενη σεζόν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement