Connect with us

Αθλητισμός

ΑΠΣ Πάτραι: Επέστρεψε ο Σταμάτης Σαρρής  

Published

on

Ο ΑΠΣ Πάτραι έβγαλε την υποχρέωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κι ρίχνεται με τα… μούτρα στην προπόνηση, καθώς την Κυριακή υπάρχει ο κομβικός αγώνας πρωταθλήματος με τη Ρόδο στο γήπεδο Προσφυγικών που πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία.

Κι αυτό θα πρέπει να γίνει μιας και άλλαξε άρδην η ψυχολογία, καθώς οι διοικούντες την ομάδα ανακοίνωσαν την επιστροφή του τεχνικού Δημήτρη Σαρρή κι αν μη τι άλλο οι παίκτες του ιστορικού συλλόγου στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να… τρώνε σίδερα, εάν θέλουν να έχουν ελπίδες για την παραμονή στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Διότι οπωσδήποτε πρέπει να βρουν τουλάχιστον εννέα ή ακόμη και δέκα πόντους, έτσι ώστε να μπορούν να ελπίζουν.

Αν και αυτό που τους απασχολεί είναι ο σύλλογος από τα Δωδεκάνησα, έπειτα ακολουθούν οι Φοίνικας Νέας Επιδαύρου (εκτός), Πανηλειακός (εντός) και Πανγυθεατικός.

Ενόψει του παιχνιδιού που έρχεται, επιστρέφει ο Δημήτρης Καλαμπόκας που εξέτισε την ποινή του, ενώ θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του Βλασόπουλου.

Ο ΜΠΟΖΝΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΡΟΔΟ

Ο Γιώργος Μπόζνος του συνδέσμου διαιτητών Αρκαδίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΑΠΣ Πάτραι με τη Ρόδο. Βοηθούς θα έχει τους Γιώργο Μπάστα και Διονύση Πλέσσα, αμφότεροι από τον σύνδεσμο της Ζακύνθου.

Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας θα τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (10:30): Μύκονος-Πανηλειακός: Δήμερας (Λάρισας). 12:00: Αίας Γαστούνης-Πυλί Κω: Καζάνας (Αιτωλοακαρνανίας). 15:00: Ερμιονίδα-Πανγυθεατικός: Καυκάς (Μεσσηνίας), Ιαλυσός-Πανιώνιος: Δρούζας (Αργολίδας), Παναργειακός-Αιολικός: Παναγιωταράς (Αθηνών), Διαβολίτσι-Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μάρκος Παναγιώτης (Λακωνίας).

Τ. Αγγ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement