Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Αχαΐα: Έκρυβε 3.5 κιλά κάνναβης σε σπίτι και χωράφι

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο σπίτι 45χρονου και σε χωράφι «καβάτζα», σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από την οικία του σε χωριό στη Δυτική Αχαΐα, εντοπίστηκαν,  αποθηκευμένα και κατασχέθηκαν 3.440 γραμμάρια κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Η αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών, οδήγησε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, χθες το πρωί στο χωριό Ματαράγκα, όπου διέμενε ο άνδρας αλβανικής υπηκοότητας. Επιπλέον κατά τις έρευνες βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν διάφορες ποσότητες, 5.000 ευρώ και κινητά.

Ο αλλοδαπός που ασχολείται με αγροτικές εργασίες, κατά την «επίσκεψη» των αστυνομικών βρισκόταν στο σπίτι του. Οπως προέκυψε, προμήθευε αποκλειστικά χρήστες στην περιοχή της Δ. Αχαΐας, με τη δράση του να προσδιορίζεται τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο. Εισήγαγε το «εμπόρευμα» από την Αλβανία, ενώ κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, έχοντας καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης. Σήμερα με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πατρών για τα περαιτέρω.

Ροή ειδήσεων

Advertisement