Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ένταση, πάθος, μουσική- Με επιτυχία το 1ο Patras DJ Dance Festival στην πλατεία Γεωργίου Α΄

Published

on

Σε χορευτικούς ρυθμούς και με αγαπημένα σύγχρονα και παλαιότερα τραγούδια συντονίστηκε η πλατεία Γεωργίου για 7 ώρες την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, της γιορτής του Έρωτα, από τις 4.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε το 1ο Patras DJ Dance Festival  που εγκαινίασε τη συνεργασία του Συλλόγου Δισκοθετών Πάτρας με την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας. Το 1ο Patras DJ Dance Festival πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Ελλάδας.

Η πλατεία μεταμορφώθηκε σε χώρο ενός ατέλειωτου πάρτυ με τους 30 djs- μέλη του Συλλόγου Δισκοθετών Πάτρας να ανεβαίνουν ανά ζευγάρια ή σε μεγαλύτερους αριθμητικά συνδυασμούς διαδοχικά στη σκηνή που είχε στηθεί και να ξεσηκώνουν το κοινό με τις χορευτικές επιλογές τους «αναστατώνοντας» με τον πιο ιδανικό τρόπο το κέντρο της πόλης. Δυναμικοί χορευτικοί ρυθμοί και μεγάλες επιτυχίες ακούστηκαν από τα decks προκαλώντας μεγάλη προσέλευση κοινού με έντονη την παρουσία της νεολαίας.

Γύρω στις 9 το βράδυ και χαμηλώνοντας ελάχιστα τα ντεσιμπέλ χωρίς να σταματήσουν, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή μαζί με τη Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 Κατερίνα Βενέρη Σιούλη συνοδευόμενοι από τον αντιπρόεδρο του ΔΣ Δημήτρη Δημησιάνο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ Κώστα Δραγώτη και Ανέστη Χανουμίδη ανέβηκαν στη σκηνή χωρίς στιγμή να διακοπεί η χορευτική διάθεση. Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ ευχαρίστησε τον Σύλλογο Δισκοθετών Πάτρας λέγοντας ότι η επιτυχία της πρώτης αυτής διοργάνωσης θα την κάνει θεσμό και ευχήθηκε Καλό Καρναβάλι σε όλους, ένα Καρναβάλι που όλοι έχουμε ανάγκη μετά την τρίχρονη αποχή των παρελάσεων λόγω της πανδημίας. Η χορευτική διάθεση στη σκηνή συνεχίστηκε και με την παρουσία της πρώτης γυναίκας dj στην Πάτρα, της Νίκης Ζορμπά που από τα τέλη της δεκαετίας του 70 είχε δραστηριοποιηθεί στα decks με τις χορευτικές επιλογές της σε ντίσκο της εποχής.

Ακολούθησαν σοκολατορίψεις γλυκαίνοντας το κοινό. Την εκδήλωση παρακολούθησε και η Βασίλισσα των τριών προηγούμενων διοργανώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού Μαρία Κυριακοπούλου, που παλαιότερα ήταν ραδιοφωνική παραγωγός στο ραδιόφωνο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ήταν μια γερή δόση-πρόγευση του τί θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες στην Πάτρα με αποκορύφωση τις παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου, στο πρώτο Καρναβάλι χωρίς υγειονομικούς περιορισμούς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement