Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση-H επικρατέστερη λίστα της Αχαΐας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αναμένεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου του βουλευτή Νεκτάριου Σαντορινιού.

Στο ψηφοδέλτιο θα ενταχθούν έξι άνδρες και έξι γυναίκες. Καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα είναι υποψήφιος στην Αχαϊα, αδειάζει μια θέση στο ψηφοδέλτιο, για το οποίο εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον.
Εκτός από τους νυν βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι υποψηφιότητες των Γιώργου Κυριακόπουλου και Ανδρέα Παναγιωτόπουλου.
Πολύ πιθανή, αν όχι σίγουρη, θεωρείται και η ένταξη του Γιώργου Ρώρου στο ψηφοδέλτιο, ενώ όπως έγραψε τις προάλλες η «Γ», φημολογείται ότι έχει «κλείσει» και η υποψηφιότητα του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ Αριστείδη Ανδρικόπουλου.
Βέβαιες θεωρούνται και οι υποψηφιότητες των Ελένης Αδαμοπούλου, Μαργαρίτας Καραγιώργου, Γιώτας Παναγοπούλου και Αγγελικής Τσονάκα.
Επίσης, ακούγονται τα ονόματα των Θέμη Μπάκα, Κώστα Κακαβά, Τάκη Γεωργακόπουλου και Μαρίας Στέφου.
Πάντως, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ανακοινωθεί το σύνολο των υποψηφίων και να παραμείνουν δύο έως τρεις θέσεις κενές για προσθήκες της τελευταίας στιγμής.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement