Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητικα

Ενόργανη Γυμναστική: Με δύο αθλήτριες ο Άτλαντας στην Αθήνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Κ.Υ.Ε. Ενόργανης Γυμναστικής Αγίου Κοσμά θα βρεθούν την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 16:00 οι πρωταθλήτριες του Άτλαντα στην ενόργανη γυμναστική.

Αθανασία Μεσίρη (γυναίκες) και Φωτεινή Λιάπη (νεάνιδες) θα συμμετάσχουν στα  τεστ ελέγχου, με σκοπό  τη συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  Ενόργανης Γυμναστικής Γυναικών και  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Νεανίδων αντίστοιχα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Τσοπάνογλου δήλωσε: «Και οι δύο αθλήτριες έχουν δουλέψει πολύ και παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν δείξει ότι ξέρουν να αγωνίζονται με μεγάλη ωριμότητα και προσήλωση στο στόχο.

Η Αθανασία στην πρώτη της εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία, μετά την πολύ καλή εμφάνισή της πέρυσι στο πανευρωπαϊκό νεανίδων, θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στην εθνική ομάδα γυναικών.

Ενώ η Φωτεινή μετά το πανευρωπαϊκό νεανίδων είναι έτοιμη να διεκδικήσει ακόμα μια φορά τη θέση της στην εθνική ομάδα νεανίδων και αυτή τη φορά σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό».

*Στη φωτογραφία από αριστερά οι αθλήτριες, Φωτεινή Λιάπη, Αθανασία Μεσίρη και ο προπονητής Ηλίας Τσοπάνογλου.

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement