Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Events

Πάτρα: 95 πληρώματα, έξι άρματα στη μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού των μικρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Όλα έτοιμα για την μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού των μικρών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, με χιλιάδες μικρά παιδιά, αλλά και μεγαλύτερους να παρελαύνουν στο κέντρο της πόλης.

Η παρέλαση αυτή έχει γίνει θεσμός και αποτελεί μαζί με τις παρελάσεις των μεγαλυτέρων ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της όλης διοργάνωσης που προβάλει και διαφημίζει το Πατρινό Καρναβάλι σε όλη την επικράτεια.

Φέτος στην μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού των μικρών έχουν δηλώσει συμμετοχή 95 συνολικά πληρώματα προερχόμενα από διάφορα σχολεία της Πάτρας, κυρίως από δημοτικά και παιδικούς σταθμούς.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στην παρέλαση θα λάβουν μέρος και σχολεία που προέρχονται από την γύρω περιοχή της πόλης, αλλά και σχολεία που θα έρθουν στην Πάτρα από περιοχές πιο μακρινές όπως το Χαλάνδρι και τα Ιωάννινα.

Μαζί με τα δεκάδες πληρώματα που θα δούμε να παίρνουν μέρος στην παρέλαση της Κυριακής, θα βγουν και ορισμένα από τα άρματα του δήμου, φτιαγμένα από τους τεχνίτες του Καρναβαλικού Συνεργείου.

Πιο συγκεκριμένα θα δούμε δύο νέα άρματα καινούργια αυτό του ιγκουάνα και του μεγάλου φεγγαριού, φτιαγμένα από το Νίκο Λιβάνη, ενώ μαζί με αυτά θα παρελάσουν και ορισμένα από παλιότερες παρελάσεις, όπως ο Καρναβαλάκος, ο Σκυλάκος, η Σαρανταποδαρούσα και η Μάγισσα.

Μαζί με τα άρματα αυτά θα δούμε επίσης και τα δύο μουσικά άρματα του δήμου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement