Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Πετρούπολη: «Δεν βοήθησε κανένας» – Συγκλονίζει η 28χρονη που καταγγέλλει τον βιασμό της σε κλαμπ

Δημοσιεύθηκε

στις

«Δεν με βοήθησε κανένας», δηλώνει η 28χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο νεαρούς μέσα σε κλαμπ της Πετρούπολης.

Η νεαρή γυναίκα σπάει την σιωπή της για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, μιλώντας για τον εφιάλτη που έζησε στην τουαλέτα του καταστήματος, όταν την βίασαν με την απειλή όπλου. Καταγγέλλει, δε, ότι οι θαμώνες του μαγαζιού δεν αντέδρασαν.

Η 28χρονη έδωσε πολύωρη συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εστιάσει τις έρευνες σε συγκεκριμένα άτομα και έχουν πάρει καταθέσεις και από το προσωπικό του μπαρ.

Αυτή τη φορά η νεαρή γυναίκα κατέθεσε παρουσία ψυχολόγου και είδε φωτογραφίες με πρόσωπα υπόπτων, μήπως αναγνωρίσει τους άνδρες που της επιτέθηκαν.

«Έγινε μέσα στην τουαλέτα. Απλά δεν με πήραν στα καλά καθούμενα και με πήγαν μέσα. Είχαν προηγηθεί και άλλα προηγουμένως. Με όπλο, είδε η φίλη μου το όπλο από τον έναν που είχε και μου το είπε. Με πήρε ο άλλος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έχει το όπλο πάνω του, με έβαλε μέσα στην τουαλέτα και με βίασε», δήλωσε η 28χρονη στο Star.

Όπως κατήγγειλε στη συνέχεια: «Μου έδειξε το όπλο μες στην τουαλέτα και τρομοκρατήθηκα. Άνοιξαν την πόρτα δύο άτομα, μας είδαν και γέλασαν. Δεν βοήθησε κανένας».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η 28χρονη φαίνεται να έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον ένα άτομο, ενώ δεν είναι σίγουρη για τον δεύτερο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό για το οποίο επιμένει είναι ότι δεν τους γνώριζε.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement