Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μύκονος: Πως φτάσαμε στη δολοφονία του 34χρονου – Τι υποστήριξε ο δράστης

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου Αλβανού από έναν 35χρονο Έλληνα, έπειτα από διαπληκτισμό.

Το αιματηρό έγκλημα σημειώθηκε στην περιοχή Σκυλάμπελα της Μυκόνου, με τους δύο άντρες να καυγαδίζουν για προσωπικές διαφορές και ειδικότερα για μια γυναίκα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας ότι το θύμα είχε ενοχλήσει μια γυναίκα που ήταν στην παρέα του.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν σήμερα τα ξημερώματα όταν οι δύο άνδρες τσακώθηκαν μέσα στο μπαρ, ενώ στη συνέχεια βγήκαν έξω από αυτό και συνέχισαν να χτυπιούνται.

Αφού τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι κι όλοι πίστεψαν ότι το συμβάν θεωρούνταν λήξαν, ο επιχειρηματίας, που είχε φύγει από το σημείο, επέστρεψε σε αυτό έχοντας στα χέρια του μια καραμπίνα.

Ο 35χρονος «θολωμένος» επέστρεψε λίγο αργότερα στο μαγαζί και εκτέλεσε στην κυριολεξία τον 34χρονο με μια καραμπίνα, πυροβολώντας τον δύο φορές στο κεφάλι.

Ο 35χρονος δράστης εμφανίστηκε κάποιες ώρες αργότερα μόνος του στο ΑΤ Μυκόνου, εμφανώς μεθυσμένος, παραδεχόμενος το έγκλημα που διέπραξε.

Κατά πληροφορίες η υπερασπιστική γραμμή του 33χρονου θα είναι η μέθη και η περιστασιακή χρήση ναρκωτικών.

To θύμα της τραγωδίας

 

Ο δράστης


Ροή ειδήσεων

Advertisement