Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέα κακοποίηση ζώου – Πυροβόλησε με αεροβόλο δεσποζόμενο σκύλο

Δημοσιεύθηκε

στις

της ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

Άλλη μία κακοποίηση ζώου είχαμε το πρωί της Παρασκευής στο χωριό Περιστέρι (πρώην Μπεσερέ) της Αμαλιάδας.  Ένας άνδρας για άγνωστη αιτία, χτύπησε με αεροβόλο όπλο δεσποζόμενο σκύλο. Το σκυλί ήταν μαζί με την ιδιοκτήτριά του στην εξοχή. Η 60χρονη κηδεμόνας του ζώου, τάιζε τις κότες της και το σκυλί έφυγε από την επίβλεψή της και κινήθηκε προς τα πρώτα σπίτια του χωριού.

 

Εκεί το περίμενε ο 54χρονος Π.Ρ. ο οποίος χτύπησε το ζώο στην πίσω πλευρά του σώματός του με σκάγια που προορίζονταν για πτηνά, περίπου 20 στον αριθμό. Το σκυλί, ένας ελληνικός ποιμενικός, 1,5 έτους, 45 κιλών, μετεφέρθη στο κτηνιατρείο του κ. Ιωάννη Κεφάλα, στην Αμαλιάδα, όπου χειρουργήθηκε και κρατείται για νοσηλεία. Σε λίγες μέρες μάλιστα θα υποβληθεί σε αξονική.

 

Η ιδιοκτήτρια του ζώου υπέβαλε μήνυση και ο 54χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπως μας ενημέρωσε η δικηγόρος της κηδεμόνος, κα Μαρία Δημακοπούλου. Το σκυλί αυτό, όπως και άλλο ένα, μικρότερο σε μέγεθος, αποτελεί μια συντροφιά για την Ζαχάρω Κόλλια που διαμένει μόνη στο χωριό. Η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς ποτέ δεν περίμενε την εξέλιξη αυτή, ενώ φοβάται μήπως τελικά το ζώο της δεν τα καταφέρει, καθώς νοσηλεύεται, σε κρίσιμη ακόμη, κατάσταση.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement