Κυριακή 28 Μαΐου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Νέα Δημοκρατία: Αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στον βούρκο του

Δημοσιεύθηκε

στις

«Δεν θα ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στο τοξικό προεκλογικό κλίμα» υπογραμμίζει η Πειραιώς.

Νέα σελίδα στην αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών, άνοιξε η συμμετοχή του Βασίλη Γλέζου στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων.

Ειδικότερα, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ότι το συγκεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ταυτιστεί με χυδαία hashtag εναντίον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα social media.

«Η υποψηφιότητά του προφανώς αποτελεί επιβράβευση για τα χυδαία συνθήματα κατά της ΝΔ, δίπλα στα οποία φωτογραφίζεται» συμπληρώνει η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι η κίνηση αυτή «δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο, αυτό που ξέρουν όλοι: ότι πίσω από αυτά βρισκόταν το κόμμα του κ. Τσίπρα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει καθημερινά το τοξικό κλίμα με το οποίο θα κινηθεί στην προεκλογική περίοδο. Δεν θα τον ακολουθήσουμε» σημειώνει η Πειραιώς.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που προτείνουμε. Τον αφήνουμε στον βούρκο του» καταλήγει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement