Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα:“Έφυγε” ο δικηγόρος Χάρης Παπαθανασόπουλος – Πατέρας της άτυχης Αγγελικής που είχε βρει φρικτό θάνατο στη Marfin

Published

on

Έφυγε απο τη ζωη σε ηλικια 92 ετων και κηδευτηκε το μεσημερι της Δευτέρας, απο τον Ιερό Ναο του Αγιου Ιωαννη ο δικηγορος Χάρης [Ζαχαρίας] Παπαθανασόπουλος, σύζυγος της τ. Διευθυντριας του Υποθηκοφυλακειου Τοτας Τασινη και πατερας της αδικοχαμενης Αγγελικής και του αγέννητου παιδιού της, που βρήκαν φρικτό θάνατο, στις 5 Μαΐου του 2010 στην τράπεζα Marfin.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο Φάνη Ζουρόπουλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Στις 5 Μαΐου του 2010, η Αθήνα φλεγόταν. Τουλάχιστον 150.000 διαδηλωτές σύμφωνα με την αστυνομία (διπλάσιοι, κατά άλλες εκτιμήσεις), πραγματοποιούσαν την μαζικότερη -ίσως- πορεία που είχε γίνει κατά του Μνημονίου στη χώρα. Στις 2 το μεσημέρι, η πορεία περνά από την Σταδίου. Στον αριθμό 23, στην Marfin Bank, τρεις κουκουλοφόροι σπάνε το τζάμι της εισόδου. Πετούν μία μολότοφ και αμέσως μετά ένα μπουκάλι με βενζίνη.

Οκτώ εργαζόμενοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα της τράπεζας. Οι πέντε κατάφεραν να βγουν σώοι, τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας. Τρία άτομα εγκλωβίστηκαν και πέθαναν. Η Αγγελική Παπαθανασοπούλου 32 ετών έγκυος, ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης 36 χρόνων και η Παρασκευή Σούλια 32 χρόνων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement