Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Οι κανόνες που δεν τηρούνται…

Published

on

 

Η ανάρτηση του γνωστού Καρναβαλιστή Δημήτρη Φάκαλου με αφορμή το Καρναβάλι των Μικρών είχε ιδιαίτερο αντίκτυπο και μετέφερε απόψεις πολλών που παρακολούθησαν την προχθεσινή παρέλαση των παιδιών και εστίασαν στην αυξημένη παρουσία των ενηλίκων. Έγραψε λοιπόν, «δεν είναι απαραίτητα κακό να θέλουμε “Οικογενειακό Καρναβάλι”. Κακό είναι να εμμένουμε ότι θέλουμε “Καρναβάλι των Μικρών” και να βάζουμε κανόνες που ποτέ δεν τηρούνται. Και ακόμα πιο κακό είναι να “ξεχνάμε τις ρίζες και την απαρχή του Καρναβαλιού των Μικρών”. Και τέλος, το χειρότερο είναι να μην ξέρουμε καν την ιστορία του Καρναβαλιού των Παιδιών, το οποίο κάποτε υπήρχε ως τέτοιο: Καρναβάλι των Παιδιών!

#μην_κρυβόμαστε_πίσω_από_το_δάκτυλο μας. Έχει διαρραγεί η συνέχεια.

Υ.Γ. Φωτό από το “Κλικ”… στο Καρναβάλι των Παιδιών”. Τότε που το Καρναβάλι είχε καλλιτεχνικό διευθυντή, “άτυπα” και γνωμοδοτικά συμβούλια πραγματικών καρναβαλιστών, και παρήγαγε “καρναβαλοπραγματάκια”….

ΥΓ1 Στα σχόλια δείτε την παρέλαση των παιδιών του 1998, που αποδεικνύει ότι αν θέλουμε γίνεται να έχουμε πραγματικό “Καρναβάλι των Μικρών”».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement