Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Γ. Νεόφυτος-Αχαγιά ΄82: «Είμαι χαρούμενος που συνέβαλα και εγώ στη νίκη»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σιγά, σιγά πήρε μπροστά και τώρα ποιος την… πιάνει. Ο λόγος για την Αχαγιά ΄82, η οποία επικράτησε-μετά τη νίκη της επί του Ζωγράφου-και των Φαναριών με 81-71 σε εξ  αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ κι έμεινε «ζωντανή» στην υπόθεση παραμονής.

Άπαντες πήγαν πολύ καλά, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Θανάση Λιόνα κι από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα της Αχαγιάς ΄82, πραγματοποίησε ο Γιώργος Νεόφυτος.

Ο 20χρονος πόιντ γκαρντ, πήρε από το χέρι την ομάδα του (πέτυχε 23 πόντους με ένα 3ποντο) και με τη βοήθεια των συμπαικτών του, έφτασαν στην επιβλητική νίκη.

Μιλώντας στη «Γ» και στο gnomip. gr ο Γιώργος Νεόφυτος, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία που έκανε η ομάδα μου, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως ήταν «Τα Φανάρια Νάξου», δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και τα καταφέραμε».

Και πρόσθεσε: «Χαίρομαι παράλληλα που συνέβαλα κι εγώ με τη βοήθεια των συμπαικτών μου για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει». Και κατέληξε: «Σταματάμε τα πανηγύρια, δουλεύουμε σκληρά, καθώς ακολουθούν κι άλλες δύσκολες αναμετρήσεις, αφού η παραμονή ακόμη δεν έχει έρθει».

ΤΑΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement