Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Μία είναι η λύση στην SL2-Μεγάλωσε ο αριθμός των επιδικασθέντων προσφυγών

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Να παραιτηθεί ο πρόεδρος της SL2 Λεωνίδας Λεουτσάκος όπως υποστήριξαν κάποιοι στο έκτακτο Δ.Σ. και είχε αποκαλύψει και η «Γ»

 

Κλειστό… παραμένει το «μαγαζί» όπως αποφάσισαν στο χθεσινό έκτακτο Δ.Σ. της Super League 2.

Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας θα παραμείνει σε αναστολή ενώ επιβεβαιώθηκε και το ρεπορτάζ της «Γ» που ανέφερε ότι οι ΠΑΕ είναι χωρισμένες σε δύο μέτωπα. Το ένα να μην διεξαχθεί το πρωτάθλημα πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση και στον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη και το άλλο που πιέζει τον πρόεδρο της SL2 Λεωνίδα Λεουτσάκο σε παραίτηση έτσι ώστε να δοθούν χρήματα στους συλλόγους.

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι το θέμα έχει να κάνει με διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δυνάμεων του ποδοσφαίρου με το «μάρμαρο» φυσικά να το πληρώνουν οι υγιείς σύλλογοι όπως και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι λόγω των εκλογών διαλύεται η Βουλή και έτσι δεν θα μπορούν να εκταμιευτούν χρήματα μέσω ΚΥΑ. Κάτι που σημαίνει ότι θα περιμένουμε δύο εκλογικές αναμετρήσεις όπως φαίνεται και για να αποφασιστεί νέα ΚΥΑ θα πρέπει να βγει νέα κυβέρνηση. Δηλαδή φέξε μου και γλίστρησε…

Παρ’ όλα αυτά η ανακοίνωση της Super League 2 κάνει λόγω για ομόφωνη απόφαση στο να μην παραμείνει “κλειστό” το μαγαζί…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της SL2:

«Ομόφωνα οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν την άμεση επανεκκίνηση του διαλόγου με βραχύβια συνέχιση της διακοπής του πρωταθλήματος, εξουσιοδοτώντας νεοσύστατη ειδική επιτροπή που θα διεξαγάγει τις απαραίτητες επαφές με τους θεσμικούς φορείς -Υφυπουργό Αθλητισμού και Super League 1- προκειμένου να εξευρεθούν οι οικονομικοί πόροι που θα επιτρέψουν τη βιωσιμότητα των ομάδων και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματός μας».

ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ.

Οι κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν και χθες την προπόνησή τους ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο το μυαλό τους ήταν στο έκτακτο Δ.Σ. της Super League 2. Όλοι γνωρίζουν ότι αν δεν επαναρχίσει το πρωτάθλημα δύσκολα θα δουν λεφτά στους λογαριασμούς τους και αυτός τους δημιουργεί ανασφάλειες. Σήμερα και πάλι θα πραγματοποιηθεί προπόνηση ενώ δεν έχει γίνει λόγος για κάποια φιλική αναμέτρηση. Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου έχει μείνει χωρίς παιχνίδι αρκετό καιρό όταν άλλες ομάδες της SL2 έχουν κάνει ήδη από δύο φιλικά.

 

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Εκδικάστηκαν επτά αιτήσεις ενεργοποίησης

Επτά αιτήσεις ενεργοποίησης και πέντε επιβολής ποινών εκδικάστηκαν χθες στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Παναχαϊκής. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν αυτές των Χρήστου Αραβίδη, Κώστα Παπαδόπουλου, Άλμπερτ Μπρους, Ξενοφώντα Πάνου, Χρήστου Γιούση, Τιμόθεου Τσελεπίδη, Θανάση Παπατόλιου και αυτές της επιβολής ποινών των Δημήτρη Ανάκογλου, Ευθύμη Αργυρόπουλου, Τζέιμς Σταμόπουλου, Αλέξανδρου Αποστολόπουλου και Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη. Ο δικηγόρος της Παναχαϊκής, Αργύρης Λίβας παραστάθηκε μόνο στη συζήτηση της υπόθεσης του Αραβίδη και ζήτησε δοσοποίηση (εξόφληση των 41 χιλιάδων ευρώ σε 4 δόσεις). Φυσικά, θέμα αφαίρεσης βαθμών για την ώρα δεν υφίσταται, αλλά θα γίνει μόνο στο ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος, ωστόσο τα χρέη δεν παύουν να «πνίγουν» την κοκκινόμαυρη ομάδα.

ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές προστίθενται στη λίστα των εκδικασμένων προσφυγών και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Τσερούτι και Μουκίδη.

Αναλυτικά:

«Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Mauro-Ezequiel Cerutti Giner κατά της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος, στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των δεκαεπτά χιλιάδων οκτακοσίων σαράντα τεσσάρων ευρώ και πενήντα έξι λεπτών (17.844,56) €) και β) του ποσού των τριακοσίων ευρώ (300,00 €) για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 415/2021 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠO.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Βασίλειου Μουκίδη κατά της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος, στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του 50% του ποσού των δέκα τριών χιλιάδων τριακοσίων είκοσι ευρώ και έξι λεπτών (13.320,06 €), πλέον των νομίμων τόκων, και β) του ποσού των διακοσίων ευρώ (200,00 €) για τα καταβλητέα στον αιτούντα έξοδα της διαιτητικής διαδικασίας, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 169/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement