Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Νέα Ιωνία: Ποιοι κρύβονται πίσω από τους πυροβολισμούς – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Τους φακέλους με τις εγκληματικές ομάδες στις οποίες ανήκουν άτομα από την Αλβανία «ξεσκονίζουν» τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη όσων συμμετείχαν στο αιματηρό περιστατικό που έγινε σε καφετέρια με ναργιλέδες στη Νέα Ιωνία και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί τέσσερα άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών, εκβιασμών και σωματεμπορίας. Οι άνδρες είναι γνωστοί στις Αρχές και φέρονται να διατηρούν επαφές με ποινικούς που βρίσκονται εντός των φυλακών και να έχουν εμπλακεί σε περιστατικά ξυλοδαρμών.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο kathimerini.gr, εξήγησαν πως ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί ακριβώς σε ποια ομάδα ανήκει ο καθένας από τα επτά άτομα που συνεπλάκησαν στο κατάστημα καθώς η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον προσδιορισμό της συμμορίας που συμμετέχει ο καθένας είναι σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία έγινε στις 23.53 και ο άνδρας, που έφερε τραύμα στον ώμο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου, στις 1.55 περίπου, εξέπνευσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν όταν μια παρέα επτά ατόμων από την Αλβανία, που βρίσκονταν σε έναν πιο «πριβέ» χώρο της καφετέριας, άρχισε να τσακώνεται για άγνωστους λόγους.

Τα αίματα άναψαν και ο καβγάς μεταφέρθηκε στο κέντρο του μαγαζιού, όπου βρίσκονταν και άλλοι πελάτες.

Τότε, ένας από τη συγκεκριμένη παρέα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Η σφαίρα, όμως, βρήκε τον άτυχο άνδρα, ο οποίος ήταν θαμώνας και δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην ωμοπλάτη και λίγες ώρες αργότερα να καταλήξει.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ροή ειδήσεων

Advertisement