Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Super Κική

Δημοσιεύθηκε

στις

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Super Κική, μετά την απολογία της στον ανακριτή. Μαζί της, ελεύθερη με τους ίδιους όρους έμεινε και η κουμπάρα της, Άντρεα, ενώ ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους έμεινε και άλλη μια κοπέλα που ήταν μαζί της στο περιστατικό με τον 37χρονο.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Νιώθω βασίλισσα. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Τα υπόλοιπα θα σας τα πω στο Instagram μου» είπε η influencer κατά την έξοδό της από το γραφείο του ανακριτή.

Οι συνήγοροί της, Βίκτωρας Στεφανόπουλος και Νικόλαος Αλετράς ανέφεραν από την πλευρά τους πως «Ήταν κατασκευασμένη η κατηγορία περί ληστείας, ουδέποτε υπήρξε ληστεία. Ένας περιοριστικός όρος επιβλήθηκε, για το τυπικό της υπόθεσης, να μην προσεγγίζει και να μην προσεγγίζεται από τον συγκατηγορούμενό της, καθώς και εμφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα»

Οι τρεις κοπέλες που έμειναν ελεύθερες, πέρασαν τα προηγούμενα βράδια στο κρατητήριο μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ο 37χρονος, ενώ οι ίδιες έχουν μηνύσει τον πρώην σύντροφο της μιας για απειλή, εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία.

Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος, η influencer μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement