Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Με τρεις ώρες καθυστέρηση η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Τσίπρα στην Κύπρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μικρή αναστάτωση δημιουργήθηκε στην Κύπρο για τη συνάντηση του νέου Προέδρου της Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν αυτή την ώρα στο περιθώριο εκδήλωσης στο χωριό Λεύκαρα κοντά στη Λάρνακα. Η ώρα της συνάντησης τους όπως προβλεπόταν στο πρόγραμμα άλλαξε λόγω ενός σοβαρού προσωπικού κωλύματος του κ. Χριστοδουλίδη και συμφωνήθηκε να συναντηθούν άλλη ώρα. Η συνάντηση είχε καθοριστεί αρχικά για τις 5.00 το απόγευμα της Πέμπτης.

Από το περιβάλλον του κ. Χριστοδουλίδη αναφέρθηκε στο protothema.gr ότι όσα γράφτηκαν περί ενόχλησης του για δήλωση του κ. Τσίπρα αποτελούν προϊόν φαντασίας και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως τα όσα δήλωσε ο κ. Τσίπρας για επανέναρξη των συνομιλιών για επίλυση του κυπριακού από το σημείο που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά το 2017, αποτελούν και θέση του κ. Χριστοδουλίδη την οποία έχει διατυπώσει πάρα πολλές φορές.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται την Κύπρο, προσκεκλημένος στην εκδήλωση μνήμης για τον αείμνηστο Βάσο Λυσσαρίδη, πρώην πρόεδρο της ΕΔΕΚ, που διοργανώνει ο δήμαρχος Λευκάρων, Σοφοκλής Σοφοκλέους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement