Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«ΟΙ «ΣΦήγΚΕΣ» ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

Στις 20.30 στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου, η εκλεκτή ομάδα «ΣΦήγΚΕΣ» παρουσιάζει για δεύτερη φορά το καρναβαλικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με τίτλο «Οι «ΣΦήγΚΕΣ» στις σκάλες». Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

Πρόκειται για μια ολοκαίνουρια παράσταση της δραστήριας ομάδας με τη σκηνοθετική σφραγίδα και επιλογή των σκετς της Βικτωρίας Αγγελοπούλου. Η παράσταση αποτελείται από 10 μουσικοχορευτικά σκετς, αποσπάσματα του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου. Τα κείμενα ανάμεσα στα σκετς είναι γραμμένα από τον Τζίμη Πολίτη, ο οποίος θα είναι και ο παρουσιαστής της βραδιάς μαζί με την Κατερίνα Τσουκαλά.

Συμμετέχουν 30 άτομα, μεταξύ των οποίων οι «ΣΦήγΚΕΣ», φίλοι του Καρναβαλιού και ομάδα κρουστών που διευθύνει ο Νίκος Φορλίδας.

Διεύθυνση παραγωγής: Τζίμης Πολίτης, Διδασκαλία των χορευτικών: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου. Ήχος και ηχητικές εγγραφές: Διονύσης Μπάστας, Φωτισμός: Κωνσταντίνος Πήττας, τον οποίο οι «ΣΦήγΚΕΣ» ευχαριστούν για τη διάθεση του χώρου «Frida» που θα φιλοξενήσει τα καμαρίνια της παράστασης.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement