Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Στη Λάρισα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Επόμενος «σταθμός» Γρεβενά

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Λάρισα επισκέπτεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην περιφέρεια για να αναδείξει το κυβερνητικό έργο και να παρουσιάσει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τη Θεσσαλία.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει στις 13:30 στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για τη Θεσσαλία του 2030 και στις 19:00 θα δώσει το «παρών» σε συγκέντρωση στο γυμναστήριο «Αλκαζάρ».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λάρισα, που θεωρείται περιοχή – βαρόμετρο των εκλογικών αποτελεσμάτων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σειρά επαφών και με τοπικούς φορείς ενώ θα συνομιλήσει και με αγρότες.

Παράλληλα, αναμένεται να επισκεφτεί και το πάρκο καινοτομίας Joist, ένα phygital οικοσύστημα που ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης στα πεδία της επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, της επιστήμης, της τέχνης και του design.

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί εκτενώς στο κυβερνητικό έργο των περασμένων ετών και τη στήριξη που παρείχε η Νέα Δημοκρατία στην κοινωνία τα δύσκολα περασμένα χρόνια του κορωνοϊού και της ακρίβειας.

Παράλληλα, θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη στήριξη του αγροτικού κόσμου κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης ενώ θα υπογραμμίσει ότι η κυβέρνηση υλοποίησε όλες τις δεσμεύσεις της.

Μετά τη Λάρισα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ταξιδέψει το Σάββατο (25/2) στα Γρεβενά ενώ το επόμενο διάστημα οι επισκέψεις του στην περιφέρεια αναμένεται να συνεχιστούν με την ίδια ένταση.


Ροή ειδήσεων

Advertisement