Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Αβραμόπουλος: Ο πρωθυπουργός αποφασίζει αν θα είμαι υποψήφιος στην Ηλεία ή στην Α’ Αθήνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωσε πως επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή και ότι θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενος εκλογές, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποφασίσει αν ο ίδιος θα κατέβει με την Νέα Δημοκρατία στην Ηλεία ή στην Α’ Αθήνας.

«Αποφασίζω να επιστρέψω στην κεντρική πολιτική σκηνή. Υπηρέτησα την Αθήνα ως Δήμαρχος, υπηρέτησα την πατρίδα μου την Ελλάδα ως διπλωμάτης και ως Υπουργός, υπηρέτησα την Ευρωπαϊκή Ένωση και είμαι στην φάση της επιστροφής στην πολιτική σκηνή», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «ο πατέρας μου είναι από την Ηλεία και έχουμε περιουσιακά στοιχεία και εκεί, αλλά και το Ελληνικό Αρκαδίας είναι το χωριό της μητέρας μου και έχουμε το παραδοσιακό σπίτι εκεί. Ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει αν θα είμαι στην Α’ Αθηνών που είναι ο παραδοσιακός χώρος που με ξέρει ο κόσμος ή στην Ηλεία».

«Είμαι έτοιμος και για τα δύο. Το θέμα είναι να βρεθούν λύσεις και να επιτύχουμε πολιτική συνεννόηση. Με τον πολιτικό λόγο και την συμπεριφορά σου απευθύνεσαι όχι μόνο στο κομματικό ακροατήριο, αλλά και σε πολίτες από άλλους χώρους. Ως Δήμαρχος, πήρα ποσοστό 58%, δηλαδή ένα 18% των ψήφων δεν ήταν από την ΝΔ, αλλά από άλλους χώρους», πρόσθεσε στη συνέχεια.


Ροή ειδήσεων

Advertisement