Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Περιορίστε μετακινήσεις με Ι.Χ. το τριήμερο»

Προτροπή του Δήμου στους οδηγούς  προκειμένου να διευκολυνθούν όλοι και να αποφευχθούν συνωστισμοί, σε ποια σημεία θα λειτουργούν πάρκινγκ

Published

on

 

 

«Όλοι μαζί να διασφαλίσουμε ένα τριήμερο χαρούμενο για τον καθένα και για όλους» είναι η έκκληση που απευθύνει ο Δήμος Πατρέων ενόψει της κορύφωσης των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού, ζητώντας να διευκολύνουμε ο ένας των άλλων.

«Λόγω της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών στην Πάτρα για το Καρναβάλι μας, η Δημοτική Αρχή παρακαλεί θερμά και προτρέπει τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες, να αποφεύγουν, όσο είναι δυνατόν, την χρήση του αυτοκινήτου –και ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης – δεδομένου ότι θα είναι σε εξέλιξη διάφορες προγραμματισμένες εκδηλώσεις»

Παράλληλα, απευθύνει έκκληση προς όλους να μην κάνουν χρήση του αυτοκινήτου ιδίως στο ιστορικό κέντρο, ενώ για  την εξυπηρέτηση επισκεπτών και δημοτών, ο Δήμος αναφέρει ότι λειτουργούν δωρεάν χώροι στάθμευσης, στην Ακτή Δυμαίων (παρκινγκ Καλεντζιώτη),  στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου (παλαιό μηχανοστάσιο του ΟΣΕ), όπου οι οδηγοί μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν τα οχήματά τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι σε πλήρη ετοιμότητα είναι και τα ιδιωτικά πάρκινγκ που βρίσκονται τόσο στο κέντρο της Πάτρας, όπως το Auto parking στην οδό Γεροκωστοπούλου που θα έχει 24ωρη λειτουργία για την πλήρη εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΕΠ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Τέλος ενημερώνει  ότι το ΚΕΠ στο λιμάνι της Πάτρας δεν θα λειτουργήσει το Σάββατο 25/02/2023 και το κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί την Παρασκευή 24/02/2023 από τις 8:00- 19:30.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ

Υπενθυμίζουμε ότι από σήμερα το πρωί μέχρι και το βράδυ της Κυριακής απαγορεύεται η είσοδος όλων των οχημάτων- εκτός των υπηρεσιακών – για στάση και στάθμευση στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, από το ύψος της Γούναρη μέχρι τον Μόλο της Αγίου Νικολάου.

Επίσης, σε τμήμα του προβλήτα (16) του παλιού λιμανιού της Πάτρας κοντά στο Θεατράκι θα σταθμεύσουν τα 120 περίπου λεωφορείων του υπεραστικού ΚΤΕΛ και τουριστικών λεωφορείων που θα μεταφέρουν τους επισκέπτες στην πόλη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement